Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΝέο δρομολόγιο της NEL Lines από Θεσσαλονίκη προς Λήμνο και Μυτιλήνη
Επέκταση του δρομολογίου Πειραιάς - Χίος - Μυτιλήνη

Νέο δρομολόγιο της NEL Lines από Θεσσαλονίκη προς Λήμνο και Μυτιλήνη

Νέα δρομολόγια προς Λήμνο και Θεσσαλονίκη βάζει μέχρι και τις 22 Αυγούστου η Nel Lines, με το πλοίο “Μυτιλήνη”. Όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η εταιρεία, αποφασίστηκε η επέκταση του […]

Νέα δρομολόγια προς Λήμνο και Θεσσαλονίκη βάζει μέχρι και τις 22 Αυγούστου η Nel Lines, με το πλοίο “Μυτιλήνη”. Όπως γνωστοποιεί με<...> ανακοίνωσή της η εταιρεία, αποφασίστηκε η επέκταση του δρομολογίου Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη στους δύο νέους προορισμούς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Nel Lines, το “Μυτιλήνη” θα εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη – Λήμνο – Θεσσαλονίκη κάθε Παρασκευή με αναχώρηση στις 7 το βράδυ. Από τη Θεσσαλονίκη το πλοίο θα αναχωρεί κάθε Κυριακή στη 1 μετά τα μεσάνυχτα για Λήμνος – Μυτιλήνη – Χίος και Πειραιάς.

Ακόμη, η εταιρεία, με το πλοίο “Θεόφιλος”, εκτελεί και το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λήμνο – Μυτιλήνη – Χίος – Βαθύ (Σάμου) κάθε Δευτέρα, με αναχώρηση στις 7 το βράδυ, ενώ εκτελώντας το δρομολόγιο αντίστροφα, αναχωρεί από το Βαθύ της Σάμου, κάθε Κυριακή στις 10 το πρωί.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024