Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΤο πρόγραμμα «`Αγονη Γραμμή Γόνιμη 2008» στηρίζει η Blue Star Ferries
Ενέργειες Κοινωνικής Ευθύνης

Το πρόγραμμα «`Αγονη Γραμμή Γόνιμη 2008» στηρίζει η Blue Star Ferries

Με την πυξίδα της στραμμένη στις τοπικές κοινωνίες των νησιών, το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της Blue Star Ferries, το οποίο και τιτλοφορείται «Με προορισμό εσάς», στηρίζει τη μη-κερδοσκοπική εταιρία «Διάδραση»στο […]

Με την πυξίδα της στραμμένη στις τοπικές κοινωνίες των νησιών, το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της Blue Star Ferries, το οποίο και τιτλοφορείται «Με προορισμό εσάς», στηρίζει τη μη-κερδοσκοπική εταιρία «Διάδραση»<...>στο πρόγραμμά της «`Αγονη Γραμμή Γόνιμη 2008».

Η «Διάδραση» ταξιδεύει σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, μεταξύ αυτών και στην άγονη γραμμή του Αιγαίου, υλοποιώντας προγράμματα πολιτιστικής επιμόρφωσης στους μαθητές των σχολείων και στους κατοίκους των εκάστοτε περιοχών. Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: Εργαστήρια ψηφιακών τεχνών (φωτογραφίας & βίντεο), κατασκευής κούκλας, κρουστών, τεχνικών τσίρκου, προβολές ταινιών, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες , κ.α

Το πρόγραμμα «`Αγονη Γραμμή Γόνιμη 2008», αγκαλιάζει φέτος τους κατοίκους της Νισύρου, Τήλου, Σύμης, Κάσου, Αστυπάλαιας, Ανάφης, Ηρακλειάς, Αμοργού, Θηρασιάς, Δονούσας, Κιμώλου Σκιάθου, Αλοννήσου και Κυθήρων. Η πρωτοβουλία της «Διάδρασης», ενισχύει τις ανάγκες καλλιτεχνικής έκφρασης σε ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση σε τέτοιες ενέργειες σε απομακρυσμένα σημεία της Ελλάδας και παράλληλα τους ψυχαγωγεί στους δύσκολους χειμωνιάτικους μήνες.

Η Blue Star Ferries είναι μεταξύ των χορηγών της «Διάδρασης», καθώς για την ίδια αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα η έμπρακτη στήριξη των τοπικών κοινωνιών. Τα πλοία που εξυπηρετούν σε 12μηνη βάση τα νησιά μας, καθώς και το σύνολο της εμπορευματικής κίνησης, «είναι αυτά που δένουν στα λιμάνια, για να δεθεί με τη σειρά της και η εταιρία με τους τόπους».

Η συγκεκριμένη προσφορά εντάσσεται σε μια σειρά ενεργειών που θα ακολουθήσουν στα νησιά που εξυπηρετεί η Blue Star Ferries, αφού ήδη επί σειρά ετών βρίσκεται διακριτικά δίπλα σε συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, Φιλανθρωπικά και Κοινωφελή ιδρύματα, Μητροπόλεις, Πολιτιστικούς και Αθλητικούς συλλόγους, την Ιατρική επιστημονική κοινότητα, με μόνο στόχο τη διευκόλυνση και την άμεση παροχή στήριξης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024