Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΗ easyCruise δημιουργεί θυγατρική στην Ελλάδα

Η easyCruise δημιουργεί θυγατρική στην Ελλάδα

Σε δημιουργία θυγατρικής εταιρίας με έδρα την Αθήνα προχωρά η εταιρία κρουαζιέρας του ομίλου easyGroup και του Στέλιου Χατζηιωάννου, easyCruise, με αφορμή την έναρξη δραστηριότητας της στην Ελλάδα τον Μάιο […]

Σε δημιουργία θυγατρικής εταιρίας με έδρα την Αθήνα προχωρά η εταιρία κρουαζιέρας του ομίλου easyGroup και του Στέλιου Χατζηιωάννου, easyCruise, με αφορμή την έναρξη δραστηριότητας της στην Ελλάδα τον Μάιο του 2007. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία<...>ενισχύει τη διοικητική ομάδα της με στελέχη από την Ελλάδα. Ο Οικονομικός της Διευθυντής, κ. Στέλιος Παναγιώτου, βρίσκεται ήδη στη χώρα μας, ενώ η εταιρία βρίσκεται σε αναζήτηση Έλληνα Γενικού Διευθυντή. Το marketing της εταιρίας, υπό τη διεύθυνση του κ. Paul Ellerby, θα παραμείνει στα κεντρικά γραφεία της easyGroup, στο Λονδίνο.

Καθώς η δραστηριότητα της εταιρίας για το επόμενο διάστημα μεταφέρεται στην Ελλάδα, ο κ. Gwyn Hughes, Διευθύνων Σύμβουλος της easyCruise, ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή την παραίτησή του. Παρόλα αυτά, καθώς οι διαπραγματεύσεις για την κατασκευή νέων πλοίων αναμένεται να διαρκέσουν τουλάχιστον για έξι μήνες ακόμη, λόγω συγκεκριμένων ρυθμιστικών διαδικασιών της Ε.Ε., ο κ. Hughes θα συνεχίσει να προσφέρει τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες στην εταιρία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024