Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΕγκαίνια και για το δεύτερο πλοίο της easyCruise

Εγκαίνια και για το δεύτερο πλοίο της easyCruise

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη, 17 Απριλίου 2008, τα εγκαίνια του δεύτερου και μεγαλύτερου πλοίου της easyCruise, που φέρει το όνομα easyCruise Life και ήρθε για να ενισχύσει […]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη, 17 Απριλίου 2008, τα εγκαίνια του δεύτερου και μεγαλύτερου πλοίου της easyCruise, που φέρει το όνομα easyCruise Life και ήρθε για να ενισχύσει το στόλο της εταιρίας<...>με νέες κρουαζιέρες στο Αιγαίο.

Το νέο πλοίο φιλοξενεί έως 600 επιβάτες σε 248 άνετα διαμορφωμένες καμπίνες, ενώ παρέχει υπηρεσίες spa & wellness σε ειδικά σχεδιασμένους χώρους, chill out zone, ελληνικές και διεθνείς γεύσεις στο pool restaurant bar & lounge.

Από τα τέλη Απριλίου ξεκινούν οι κρουαζιέρες του νέου πλοίου με το πρόγραμμα «Τα Χρώματα του Αιγαίου» διάρκειας μίας εβδομάδας. Οι επιβάτες αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά και έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα νησιά: Κάλυμνος – Κως – Πάρος – Μύκονος – Σύρος και να απολαύσουν καθένα από αυτά καθΆόλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας έως το επόμενο πρωί! Για πρώτη φορά το προγραμμα περιλαμβάνει την Αλικαρνασσό (Bodrum) στην Τουρκία, προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να παραμείνουν μια ολόκληρη ημέρα και νύχτα στο κοσμοπολίτικο θέρετρο.

Στα εγκαίνια του νέου πλοίου easyCruise Life, παρευρέθησαν προσωπικότητες από το χώρο των επιχειρήσεων, της ναυτιλίας, της δημοσιογραφίας (Ελληνικά και Ξένα Μ.Μ.Ε.) και τον καλλιτεχνικό χώρο ενώ, πραγματοποιήθηκε Δημοπρασία και Λαχειοφόρος αγορά, τα έσοδα των οποίων διατέθηκαν για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ.

Η κα Ηρώ Κόβα, Αντιπρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, δήλωσε σχετικά: “H ΕΛΕΠΑΠ στα 70 χρόνια παρουσίας της παρέχει υπηρεσίες σε πάνω από 1.000 παιδιά ετησίως και έχει πετύχει πάρα πολλά με τα πέντε Παραρτήματά της που καλύπτουν ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Θα θέλαμε εκ μέρους όλων αυτών των παιδιών, να εκφράσουμε ακόμα ένα ευχαριστώ στον κ. Στέλιο Χατζηιωάννου κι από καρδιάς ευχόμαστε, υγεία και δύναμη για την υλοποίηση όλων των στόχων και των οραμάτων του! Καλή επιτυχία Στέλιο και καλοτάξιδο το υπέροχο κρουαζιερόπλοιο που εγκαινιάζεται σήμερα”.

Το ιδιαίτερα δημοφιλές μουσικό γκρουπ των C-REAL τραγούδησε ζωντανά στην εκδήλωση εγκαινίων του νέου πλοίου, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο πάνω από την πισίνα του πλοίου, ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους οι οποίοι διασκέδασαν έως αργά το βράδυ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024