Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Amadeus υπογράφει συμφωνία διανομής με την easyCruise
Δυνατότητα στα ταξιδιωτικά γραφεία να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο της easyCruise

Η Amadeus υπογράφει συμφωνία διανομής με την easyCruise

Η Amadeus ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η easyCruise, μέλος του Ομίλου easyGroup, διαθέτει πλέον το περιεχόμενό της μέσα από τα συστήματα της Amadeus για τις αγορές των ΗΠΑ και της Βρετανίας. […]

Η Amadeus ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η easyCruise, μέλος του Ομίλου easyGroup, διαθέτει πλέον<...> το περιεχόμενό της μέσα από τα συστήματα της Amadeus για τις αγορές των ΗΠΑ και της Βρετανίας. Η συμφωνία επιτρέπει στην easyCruise να επικεντρωθεί στο κανάλι διανομής των ταξιδιωτικών γραφείων, μειώνοντας την εξάρτησή τους από τις απευθείας κρατήσεις που πραγματοποιούν οι ταξιδιώτες, ενώ ταυτόχρονα δίνει την δυνατότητα στα ταξιδιωτικά γραφεία να προσφέρουν στους πελάτες τους πραγματικά οικονομικές επιλογές.

Ο κ. Paul Ellerby, διευθυντής Πωλήσεων της easyCruise για ΗΠΑ και Βρετανία, δήλωσε: “Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για την συνεργασία και την δυνατότητα να διαθέτουμε το περιεχόμενό μας μέσω συστημάτων όπως το Amadeus Cruise και το Cruise API. Η Amadeus προσφέρει στην εταιρεία μας πρόσβαση σε ένα μεγάλο δίκτυο επαγγελματιών της βιομηχανίας της κρουαζιέρας και ταξιδιωτικών γραφείων, γεγονός το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την αναπτυξιακή μας στρατηγική. Με το τρέχον οικονομικό κλίμα είναι σημαντικό για τις εταιρείες κρουαζιέρων να μειώνουν τα κόστη ενώ παράλληλα να βελτιώνουν την διανομή τους και επιτυγχάνουν αύξηση του μεριδίου αγοράς. Είμαστε σίγουροι ότι οι δοκιμασμένες λύσεις της Amadeus στον τομέα των κρουαζιέρων θα βοηθήσουν την easyCruise να εκπληρώσει τους φιλόδοξους στόχους της”.

Το περιεχόμενο της easyCruise διατίθεται και στις δύο αγορές από την Amadeus Cruise, εξειδικευμένη λύση για επαγγελματίες, καθώς επίσης και από τo Cruise Application Programming Interface (API), πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για online πωλήσεις, ενώ η συγκεκριμένη συμφωνία κάνει την Amadeus την μοναδική εταιρεία GDS που διαθέτει το περιεχόμενο της easyCruise. Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει να εστιάσει την προσοχή της στο κανάλι διανομής των ταξιδιωτικών γραφείων, με σκοπό την εξισορρόπηση των κρατήσεων που πραγματοποιούνται απευθείας από τους ταξιδιώτες και αυτών που πραγματοποιούνται από τα ταξιδιωτικά γραφεία.

Ο κ. Stehpen Wilbanks, επικεφαλής Πωλήσεων του Τμήματος Κρουαζιέρας της Amadeus δήλωσε: “Είμαστε ευχαριστημένοι που η easyCruise επέλεξε την Amadeus για τεχνολογικό της συνεργάτη. Όντας ένας κορυφαίος πάροχος συστημάτων πωλήσεων που ενισχύουν τις επιλογές των ταξιδιωτών και την τεχνογνωσία των ταξιδιωτικών γραφείων, η Amadeus προσφέρει πρόσβαση ταξιδιωτικού περιεχομένου για συνολικά 19 εταιρείες κρουαζιέρων. Αυτές οι εταιρείες προσφέρουν με την σειρά τους μια ποικιλία προϊόντων κατάλληλων για τους οξυδερκείς ταξιδιώτες, που επιθυμούν να περάσουν οικονομικές διακοπές με την οικογένειά τους. Οι κρουαζιέρες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς και με την προσθήκη της στο επιτυχημένο portfolio της Amadeus, η easyCruise θα επωφεληθεί από όλες τις καινοτομίες που προσφέρουν οι λύσεις της εταιρείας”.

Παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει η βιομηχανία, το 2008 ήταν ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο έτος για την Amadeus Cruise, καθώς η αύξηση των κρατήσεων έφτασε το 20% σε σχέση με το 2007. Αυτή η θετική πορεία μπορεί να αποδοθεί στην απρόσκοπτη δυνατότητα που έδινε η Amadeus για την διανομή πάνω από το 90% των διαθέσιμων, σε παγκόσμιο επίπεδο, καμπίνων για 19 εταιρείες κρουαζιέρων, τις περισσότερες από κάθε άλλη εταιρεία GDS. Μέσα από παρόμοιες συνεργασίες η Amadeus συνεχίζει να εδραιώνει την ηγετική της θέση στην αγορά της διανομής υπηρεσιών κρουαζιέρας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024