Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΜε νέο κρουαζιερόπλοιο η easyCruise προσεγγίζει την Τουρκία

Με νέο κρουαζιερόπλοιο η easyCruise προσεγγίζει την Τουρκία

Έπειτα από μια εκπληκτική χρονιά με κρουαζιέρες στην Ελλάδα, η easyCruise προχώρησε στην αγορά και τρίτου πλοίου, με δυνατότητα μεταφοράς 540 επιβατών, προκειμένου να πραγματοποιήσει το 2008 κρουαζιέρεςκαι προς την […]

Έπειτα από μια εκπληκτική χρονιά με κρουαζιέρες στην Ελλάδα, η easyCruise προχώρησε στην αγορά και τρίτου πλοίου, με δυνατότητα μεταφοράς 540 επιβατών, προκειμένου να πραγματοποιήσει το 2008 κρουαζιέρες<...>και προς την Τουρκία.΄Το νέο απόκτημα της θα φέρει την ονομασία `easyCruise Life` και θα ξεκινήσει δρομολόγια τον ερχόμενο Απρίλιο.

Το μυστικό επιτυχίας της easyCruise έγκειται στο γεγονός πως τα πλοία της κατά τη διάρκεια της νύχτας παραμένουν στα λιμάνια και έτσι οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητας διασκέδασης εκτός του πλοίου. Το νέο κρουαζιερόπλοιο της εταιρίας, `easyCruise Life`, θα εκτελεί 7ήμερη κρουαζιέρα και για πρώτη φορά θα προσεγγίσει το δημοφιλές τουριστικό θέρετρο Bodrum της Τουρκίας. Πιο συγκεκριμένα, στο νέο πρόγραμμα του `easyCruise Life` περιλαμβάνονται επισκέψεις σε 6 ελληνικά νησιά: Σύρο, Σάμο, Κάλυμνο, Κω, Πάρο και Μύκονο. Έτσι, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν ως λιμάνι επιβίβασης είτε τον Πειραιά της Αθήνας το Σάββατο είτε το Bodrum της Τουρκίας τη Δευτέρα.

“Από τότε που η easyCruise ξεκίνησε κρουαζιέρες πριν από δύο χρόνια, προσφέρουμε τη δυνατότητα επισκέψεων σε περιοχές με δύσκολη μετάβαση, πέρας της θάλασσας, και μάλιστα με χαμηλό κόστος” σχολίασε ο κ. Στέλιος Χατζηϊωάννου, πρόεδρος της easyCruise. “Είναι ξεκάθαρο” πρόσθεσε “πως το να μένει το πλοίο στα λιμάνια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ικανοποιεί την επιθυμία πολλών ταξιδιωτών, που αναζητούν και τη νυχτερινή διασκέδαση στους προορισμούς”.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως το `easyCruise Life` (12,711 τόνοι) είναι 3 φορές μεγαλύτερο από το `easyCruise One` (4,011 τόνοι).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024