Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΟ Navigator Γενικός Αντιπρόσωπος της Silversea

Ο Navigator Γενικός Αντιπρόσωπος της Silversea

Συμφωνία με την εταιρία υπερπολυτελών κρουαζιέρων Silversea, για την προώθηση πωλήσεων της ιταλικής πολυεθνικής στην ελληνική αγορά υπέγραψεο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services Ltd. Η Silversea θεωρείται μια […]

Συμφωνία με την εταιρία υπερπολυτελών κρουαζιέρων Silversea, για την προώθηση πωλήσεων της ιταλικής πολυεθνικής στην ελληνική αγορά υπέγραψε<...>ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services Ltd. Η Silversea θεωρείται μια από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου στον τομέα των πλοίων μικρού μεγέθους και με τα τέσσερα πλοία 6 αστέρων που διαθέτει, προσφέρει υπερπολυτελείς κρουαζιέρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

“Η εμπιστοσύνη που μας έδειξε η παγκοσμίου φήμης και πολυβραβευμένη Silversea επιβεβαιώνει την ηγετική θέση που κατέχει το Navigator στη βιομηχανία της κρουαζιέρας στην Ελλάδα” δήλωσε ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Navigator. “Η ζήτηση για κρουαζιέρες στην Ελλάδα αυξάνεται συνεχώς και το 2004, περίπου 14.000 Έλληνες έκαναν κρουαζιέρα σε κάποιο μέρος του κόσμου. Σε παγκόσμιο επίπεδο, συνολικά 11,2 εκατομμύρια άνθρωποι ταξίδεψαν με κάποιο κρουαζιερόπλοιο την περασμένη χρονιά” συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον κ. `Αρη Ζαρπανέλη, Αντιπρόεδρο της Silversea, “το 60% των πελατών της εταιρίας είναι repeaters, δηλαδή ταξιδεύουν με τα πλοία της εταιρίας για περισσότερες από μία φορά”. “Αυτό συμβαίνει λόγω του ιδιαίτερα ποιοτικού προϊόντος που διαθέτουμε, το οποίο απευθύνεται σε ένα κοινό που αναζητά το συνδυασμό ύψιστης πολυτέλειας, διακριτικότητας και μοναδικότητας” δήλωσε ο κ. Ζαρπανέλης.

“Στόχος μας” συνέχισε ο Αντιπρόεδρος της Silversea “είναι η πλήρης περιποίηση του πελάτη σε ένα περιβάλλον όπου ο αριθμός του πληρώματος είναι σχεδόν ίσος με τον αριθμό των επιβατών, παρέχοντας έτσι την φροντίδα και την προσοχή που αρμόζει στους εκλεκτούς μας ταξιδιώτες. Το 40% των επιβατών μας προέρχεται από τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ η Δυτική Ευρώπη< γενικότερα, η Ελλάδα και η Ασία είναι επίσης σημαντικές αγορές για τη Silversea”.

Στο πρόγραμμα κρουαζιέρων για την περιοχή της Μεσογείου, η Silversea έχει συμπεριλάβει 17 ελληνικούς προορισμούς, από τα Επτάνησα και τη Βόρεια Ελλάδα, έως τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Όπως επισήμανε ο κ. Στυλιανόπουλος, “η Μεσόγειος απορροφά το 12,6% του παγκόσμιου μεριδίου προορισμών κρουαζιέρας και η Ελλάδα, διαθέτει και το προϊόν και τη δυναμική να εξελιχθεί σε προορισμό αντίστοιχο της Καραϊβικής, η οποία απορροφά περίπου το 45% της παγκόσμιας αγοράς”. “Προκειμένου όμως να επιτευχθεί αυτός ο στόχος χρειάζεται σημαντικό επενδυτικό έργο στα λιμάνια και στις υποδομές υποδοχής σε ολόκληρη την Ελλάδα κατέληξε ο κ. Στυλιανόπουλος.

Εκτός από την Μεσόγειο, η Silversea προσφέρει κρουαζιέρες σε Βόρεια Ευρώπη, Αφρική, Ινδικό Ωκεανό, Αλάσκα & Δυτικές ακτές Η.Π.Α., Καραϊβική & Κανάλι Παναμά, Νότια Αμερική, Καναδά, `Απω Ανατολή, Αυστραλία & Νότιο Ειρηνικό.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024