Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΤο ‘Millenium’ για δεύτερη φορά στο λιμάνι του Πειραιά

Το ‘Millenium’ για δεύτερη φορά στο λιμάνι του Πειραιά

Το Millenium ένα από τα πιο σύγχρονα κρουαζιερόπλοια του κόσμου, κατέπλευσε για δεύτερη φορά στο λιμάνι του Πειραιά. Η πρώτη ήταν στις 06 Οκτωβρίου. Την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου, τουριστικοί πράκτορες […]

Το Millenium<.> ένα από τα πιο σύγχρονα κρουαζιερόπλοια του κόσμου, κατέπλευσε για δεύτερη φορά στο λιμάνι του<...> Πειραιά. Η πρώτη ήταν στις 06 Οκτωβρίου. Την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου, τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν από κοντά τις υπηρεσίες που προσφέρει αυτό το σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο κρουαζιερόπλοιο.

Δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίσουμε το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Millenium της Cellebrity Cruises<.> (χωρητικότητας 99.000 τόνων, 1.950 επιβάτες) ένα πλωτό ανάκτορο, καθώς ο επιβάτης μπορεί να απολαύσει με όλες τις σύγχρονες ανέσεις μία αξέχαστη κρουαζιέρα.

Ο κάθε χώρος του πλοίου, από τα εστιατόρια μέχρι και το σύγχρονο γυμναστήριο αλλά και το καλύτερο εν πλω κέντρο θαλασσοθεραπείας, έχουν το προσωπικό τους ύφος με το κατάλληλο σύγχρονο ή κλασσικό ντιζάιν. Το γυαλί, το ξύλο, το μάρμαρο έχουν δεθεί τόσο αρμονικά στους χώρους του πλοίου δίνοντας στον επιβάτη μια ζεστασιά και άνεση στην εν πλω ζωή. Στο Millenium υπάρχει κάθε λογής διασκέδαση και χαλάρωσης, από αεροβική δυναμική γυμναστική έως σάουνα και μασάζ.

Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο λειτουργεί ως ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχείο… συνδυάζει τα πάντα για να ανακαλύψουν όλοι οι απαιτητικοί επιβάτες νέους πολιτισμούς αλλά και να ξεφύγουν από την ανιαρή καθημερινότητα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024