Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΑνακατατάξεις στην Βερνίκος Κόττερα

Ανακατατάξεις στην Βερνίκος Κόττερα

Ανακατατάξεις και στροφή προς άλλους κλάδους της οικονομίας πρότεινε ο νέος μέτοχος της Βερνίκος Κόττερα Ναυτιλιακή και Συμμετοχών ΑΕ, κ. Γεώργιος Λεβεντάκης. Σύμφωνα με ανακοίνωση προς το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών […]

Ανακατατάξεις και στροφή προς άλλους κλάδους της οικονομίας πρότεινε ο νέος μέτοχος της<...> Βερνίκος Κόττερα Ναυτιλιακή και Συμμετοχών ΑΕ, κ. Γεώργιος Λεβεντάκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση προς το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών ο κ. Γεώργιος Λεβεντάκης ενημέρωσε τον πρόεδρο της Βερνίκος Κόττερα Ναυτιλιακή και Συμμετοχών ΑΕ, κ. Γεώργιο Βερνίκο, για τις μεγάλες ανακατατάξεις που γίνονται στον αγροτικό τομέα και τις νέες ευκαιρίες που δημιουργούνται. Ήδη ο κ. Γ.Λεβεντάκης προχωρά σε δυναμική ανάπτυξη του Ομίλου του με νέες επενδύσεις και προτείνει η Βερνίκος Κόττερα Ναυτιλιακή και Συμμετοχών ΑΕ να επωφεληθεί των νέων ευκαιριών και επενδύσει στο μεγάλο χώρο της γεωργικής βιομηχανίας, όπου υπάρχουν δυνατότητες σημαντικής και άμεσης κερδοφορίας.

Στα πλαίσια αυτά εισηγείται να συγκληθούν τα αρμόδια Όργανα της Βερνίκος Κόττερα Ναυτιλιακή και Συμμετοχών ΑΕ για να λάβουν σχετικές αποφάσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεώργιος Λεβεντάκης συμμετέχει ήδη με ποσοστό 6,5% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας και έχει εκφράσει τη βούλησή του να αυξήσει το ποσοστό του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024