Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΠιστοποίηση κατά ISO για την Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή

Πιστοποίηση κατά ISO για την Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή

Η εταιρία Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε. πιστοποιήθηκε κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2000 έπειτα από επιτυχή αξιολόγηση στο σύστημα διασφάλισης ποιότητας η οποία διενεργήθηκε από τον φορέα πιστοποίησης Bureau […]

Η εταιρία Κυριακούλης<.> Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε. πιστοποιήθηκε κατά το διεθνές πρότυπο<...> ISO 9001:2000 έπειτα από επιτυχή αξιολόγηση στο σύστημα διασφάλισης ποιότητας η οποία διενεργήθηκε από τον φορέα πιστοποίησης Bureau Veritas Quality International.

H Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε. έχοντας επιδείξει μία σειρά από σημαντικές πρωτοβουλίες, γίνεται η πρώτη εταιρία εκμετάλλευσης σκαφών αναψυχής, παγκοσμίως, στην οποία αποδίδεται πιστοποιητικό ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001:2000.

Το Εγχειρίδιο Διασφάλισης Ποιότητας αποτελεί το ανώτατο πεδίο τεκμηρίωσης της Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε. για όλες τις λειτουργίες που σχετίζονται με την ποιότητα και δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές για όλες τις δραστηριότητες διασφάλισης της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει. Ειδικότερα, το Εγχειρίδιο Διασφάλισης περιγράφει το Σύστημα Ποιότητας της εταιρίας και καθορίζει με σαφήνεια όλες τις διαδικασίες ναύλωσης, ελέγχου και επιθεωρήσεων αλλά και γενικότερα, τον τρόπο διεξαγωγής του συνόλου των διεργασιών στην επιχείρηση με αποκλειστικό στόχο την επίτευξη της βέλτιστης δυνατής ποιότητας παροχής υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές πώλησης της αγοράς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024