Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ αμερικανική τουριστική βιομηχανία θα ανακάμψει το 2013
Έρευνα

Η αμερικανική τουριστική βιομηχανία θα ανακάμψει το 2013

Όταν Αμερικανοί ταξιδιώτες κλήθηκαν να απαντήσουν για τα ταξιδιωτικά τους σχέδια το 2013, το 23% δήλωσαν ότι σκοπεύουν να ταξιδέψουν πιο συχνά σε σύγκριση με το 2012. Η έρευνα, που διεξήχθη από την The GO Group, LLC. και την GO Airport Express, διεξήχθη σε περίπου 374 επιβάτες λεωφορείων από όλες τις ΗΠΑ.

Η τουριστική βιομηχανία μπορεί να αναμένει μια υγιή ανάκαμψη το ερχόμενο έτος, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από την The GO Group, LLC, η οποία παρέχει την επίγεια μεταφορά σε περισσότερα από 50 αεροδρόμια, και την GO Airport Express, που παρέχει λεωφορεία για το αεροδρόμιο από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο O’Hare και το Αεροδρόμιο Midway Airport στις ΗΠΑ.

Όταν οι ταξιδιώτες ρωτήθηκαν για τα ταξιδιωτικά τους σχέδια για το 2013, το 23% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι σκοπεύουν να ταξιδέψουν πιο συχνά αναφορικά με το 2012. Η έρευνα κάλυψε περίπου 374 επιβάτες λεωφορείων από όλη τη χώρα.

Μόνο το 7% των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι σχεδιάζουν να ταξιδέψουν λιγότερο το 2013 και ελαφρώς λιγότεροι από το 50% σημείωσαν ότι θα ταξιδέψουν το ίδιο. Ένα 12% δήλωσαν ότι δεν ξέρουν ακόμη πόσο συχνά θα ταξιδεύουν με το νέο έτος.

“Αυτό είναι καλή είδηση για τον κλάδο της φιλοξενίας, για τις επιχειρήσεις και για το σύνολο της οικονομίας των ΗΠΑ,” ανέφερε ο John McCarthy, πρόεδρος της GO Airport Express και της GO Group. “Ο τουρισμός των ΗΠΑ και η ταξιδιωτική βιομηχανία αποτελεί ένα μεγάλο μέρος του ΑΕΠ χώρας, αλλά και της απασχόλησης. Θα ήθελα να πιστεύω ότι τα χρήματα που οι πελάτες μας χρησιμοποιούν για την επίγεια μεταφορά τους, τους επιτρέπουν να ταξιδεύουν περισσότερο”.

Η GO Group, ο μεγαλύτερος αμερικανικός πάροχος μεταφοράς σε αεροδρόμια με λεωφορεία, δραστηριοποιείται σε περισσότερα από 50 αεροδρόμια. Κάθε χρόνο, τα μέλη της μεταφέρουν περίπου 13 εκατ. επιβάτες από και προς τα αεροδρόμια των Ηνωμένων Πολιτειών, του Μεξικού, του Καναδά και της Ευρώπης.

Η GO Airport Express, μία από τις παλαιότερες εταιρείες του Σικάγο, ιδρύθηκε το 1853 ως Parmelee Tranportation Company, η οποία παρείχε μια υπηρεσία μεταφοράς μεταξύ των σταθμών του σιδηροδρόμου του Σικάγο και των ξενοδοχείων στο κέντρο της πόλης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024