Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρουσίαση τουριστικής έρευνας της ΤΕΔΚ Λάρισας
Η έρευνα είναι η πρώτη για την τουριστική ανάπτυξη της Λάρισας

Παρουσίαση τουριστικής έρευνας της ΤΕΔΚ Λάρισας

Τα αποτελέσματα της τουριστικής και ταξιδιωτικής έρευνας που διεξήχθη το καλοκαίρι 2009 με πρωτοβουλία της ΤΕΔΚ και του Επιμελητηρίου Ν. Λάρισας θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial. Η παρουσίαση θα γίνει…

Τα αποτελέσματα της τουριστικής και ταξιδιωτικής έρευνας που διεξήχθη το καλοκαίρι 2009 με πρωτοβουλία της ΤΕΔΚ και<...> του Επιμελητηρίου Ν. Λάρισας θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial. Η παρουσίαση θα γίνει από τον κ. Γιάννη Μιχαηλίδη, γενικό διευθυντή της εταιρείας Hospitality & Tourism Consulting Ltd και θα περιλαμβάνει τρεις επιμέρους έρευνες:

– Τα αποτελέσματα της τουριστικής έρευνας όπως καταγράφτηκαν από τους τουριστικούς επαγγελματίες του νομού Λάρισας,
– τα αποτελέσματα της ταξιδιωτικής έρευνας των ημερήσιων επισκεπτών στα παράλια της Ανατολικής Λάρισας και
– Τα αποτελέσματα της ταξιδιωτικής έρευνας ημεδαπών και αλλοδαπών επισκεπτών.

Η διεξαγωγή της έρευνας αυτής είναι η πρώτη που έχει διεξαχθεί στα χρονικά της τουριστικής ανάπτυξης της Λάρισας και αναμένονται χρήσιμα συμπεράσματα για τη μελλοντική τουριστική ανάπτυξη του νομού. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλους τους επιχειρηματίες και τα στελέχη που ασχολούνται με τον τουρισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024