Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΝομοθεσίαNα μην ιδιωτικοποιηθούν αιγιαλός και παραλία ζητά το ΔΗΚΚΙ

Nα μην ιδιωτικοποιηθούν αιγιαλός και παραλία ζητά το ΔΗΚΚΙ

Να αποσύρει τη διάταξη που προβλέπει την ιδιωτικοποίηση του αιγιαλού και της παραλίας στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ζητά από την κυβέρνηση με σχετική ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δ. […]

Να αποσύρει τη διάταξη που προβλέπει την ιδιωτικοποίηση του αιγιαλού και της παραλίας στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα ζητά από την κυβέρνηση<...> με σχετική ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δ. Τσοβόλας.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσοβόλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:“Η κυβέρνηση πρέπει να αποσύρει την διάταξη στην οποία ουσιαστικά παραδίδει στους ιδιώτες τον αιγιαλό και τις παραλίες, για να αλλάξουν την χρήση τους και από κοινόχρηστο χαρακτήρα να τα μετατρέψουν σε αντικείμενο κέρδους γι’ αυτούς (ιδιώτες). Με τέτοιες διατάξεις και πολιτικές, τελικά, το λεκανοπέδιο Αττικής αλλά και τα εκατομμύρια των κατοίκων σ’ αυτό, θα στερούνται της δυνατότητας χρησιμοποίησης του αιγιαλού και της παραλίας, ελεύθερα. Η καταστροφή του περιβάλλοντος προβλέπεται να είναι μεγάλη. Θα πάψουν να υπάρχουν και οι τελευταίες περιοχές φυσικού κάλους και οξυγόνου, σ’ αυτό το τερατόμορφο τέρας που δημιουργείται τα τελευταία 50 χρόνια”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024