Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΓερμανικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στον ελληνικό τουρισμό

Γερμανικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στον ελληνικό τουρισμό

Επενδυτικό ενδιαφέρον στην Ελλάδα έχουν δείξει γερμανικές εταιρίες τόσο για επενδύσεις σε αιολική ενέργεια, όσο και για επενδύσεις στον τουρισμό. Το ενδιαφέρον αυτό εκφράστηκε επίσημα κατά την πρόσφατη επίσκεψη στην […]

Επενδυτικό ενδιαφέρον στην Ελλάδα έχουν δείξει γερμανικές εταιρίες τόσο για επενδύσεις σε αιολική ενέργεια, όσο και για<...> επενδύσεις στον τουρισμό.

Το ενδιαφέρον αυτό εκφράστηκε επίσημα κατά την πρόσφατη επίσκεψη στην Αθήνα του προέδρου της Deutche Bank κ. Άκερμαν, που είχε σειρά επαφών με κυβερνητικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες.

Στον τομέα του τουρισμού το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως σε ανάπτυξη υποδομών και όχι ξενοδοχειακών μονάδων για την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους τουρίστες.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το γερμανικό περιοδικό FOCUS οι Γερμανοί τουρίστες είναι λιγότερο ικανοποιημένοι από την παραμονή τους στην Ελλάδα έναντι άλλων χωρών, ενώ και το κόστος επίσης είναι πιο ακριβό. Τα ποσοστά ικανοποίησης από τα ταξίδια τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με την έρευνα, ανέρχονται στο 71%, όταν για την Ισπανία είναι 90%, για τις Κανάριους Νήσους 82%, για την Τυνησία 79% και για την Τουρκία 78%.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024