Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΠαπαθανασίου: Διαφάνεια για την πλαζ της Βουλιαγμένης

Παπαθανασίου: Διαφάνεια για την πλαζ της Βουλιαγμένης

Ο υπεύθυνος του τομέα Τουρισμού και Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Επικρατείας κ. Γιάννης Παπαθανασίου με αφορμή τις βολές με υπονοούμενα του υποδιοικητή της Εθνικής Τράπεζας και Προέδρου του […]

Ο υπεύθυνος του τομέα Τουρισμού και Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Επικρατείας κ. Γιάννης Παπαθανασίου με αφορμή τις βολές με υπονοούμενα<...> του υποδιοικητή της Εθνικής Τράπεζας και Προέδρου του Αστέρα Βουλιαγμένης κ. Θ. Πανταλάκη για τον διαγωνισμό της ΕΤΑ ως προς την εκμετάλλευση της Πλαζ Βουλιαγμένης δήλωσε τα εξής:

«Η Ν.Δ. έχει προειδοποιήσει την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης ότι δεν θα ανεχθεί αδιαφανείς διαδικασίες από την ΕΤΑ. Οι δηλώσεις του κ. Πανταλάκη για "τσαρλατάνους" αφήνουν μεγάλα ερωτηματικά για την ποιότητα και την αξιοπιστία του διαγωνισμού που διηνήργησε η ΕΤΑ για την εκμετάλλευση των Ακτών. Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Χριστοδουλάκης οφείλει να παρέμβει και να ζητήσει εντός της ημέρας αφενός πρόσθετη ενημέρωση από τον κ. Πανταλάκη και αφετέρου από την Διοίκηση της ΕΤΑ να δώσει την αξιολόγηση των προσφορών στη δημοσιότητα».

Να υπενθυμίσουμε ότι στο διαγωνισμό για την ακτή Βουλιαγμένης συμμετείχε και ο Αστέρας Βουλιαγμένης ο οποίος είχε καταθέσει ως προσφορά 40 εκατ. δρχ. ετήσιο μίσθωμα σε αντίθεση με την κοινοπραξία η οποία αναδείχθηκε υποψήφιος ανάδοχος που προσέφερε το ποσό των 200 εκατ. δρχ. για την εκμετάλλευση της πλαζ.

Κατά τη διάρκεια της γ.σ. της Αστήρ ο Θ. Πανταλάκης, πρόεδρος της εταιρίας, αναφερόμενος στο διαγωνισμό, δήλωσε: "Δεν διαπραγματεύομαι με τσαρλατάνους".

Η διοίκηση της Αστήρ, δεδομένου ότι ο ετήσιος τζίρος της συγκεκριμένης πλαζ δεν ξεπερνά τα 600 εκατ. δρχ., δεν ήταν διατεθειμένη να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο διαγωνισμό με τόσο υψηλό τίμημα διακυβεύοντας έτσι την κερδοφορία της εισηγμένης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024