Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑμεση ανάγκη για άρση της υποχρέωσης έκδοσης βίζας για τους Έλληνες που ταξιδεύουν στις ΗΠΑ

Αμεση ανάγκη για άρση της υποχρέωσης έκδοσης βίζας για τους Έλληνες που ταξιδεύουν στις ΗΠΑ

Ιδιαίτερη έμφαση στην ολοκλήρωση της διαδικασίας για την άρση της βίζας για τις Ηνωμένες Πολιτείες έδωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Βαληνάκης στη διάρκεια της συνάντησής του στο Υπουργείο Εξωτερικών με […]

Ιδιαίτερη έμφαση στην ολοκλήρωση της διαδικασίας για την άρση της βίζας για τις Ηνωμένες Πολιτείες έδωσε ο υφυπουργός<...> Εξωτερικών Γιάννης Βαληνάκης στη διάρκεια της συνάντησής του στο Υπουργείο Εξωτερικών με τον Αμερικανό γερουσιαστή Christopher Bond.

Ο κ. Βαληνάκης επεσήμανε στον Αμερικανό αξιωματούχο την ανάγκη άμεσης και επιτυχούς ολοκλήρωσης της διαδικασίας για την άρση της υποχρέωσης της βίζας για τους Έλληνες πολίτες που επισκέπτονται τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συζήτησαν επίσης διεθνή και περιφερειακά θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Ο υφυπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε για τις ελληνικές θέσεις στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά θέματα, την ευρωπαϊκή προοπτική της γείτονος, καθώς και στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024