Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟι ΗΠΑ δημιουργούν για πρώτη φορά θέση βοηθού γενικού γραμματέα Ταξιδίων & Τουρισμού
Τουριστική Πολιτική

Οι ΗΠΑ δημιουργούν για πρώτη φορά θέση βοηθού γενικού γραμματέα Ταξιδίων & Τουρισμού

Ο κ. Geoff Freeman, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του U.S. Travel Association

Η Γερουσία των ΗΠΑ ενέκρινε τη χρηματοδότηση για τη δημιουργία του γραφείου βοηθού υπουργού Εμπορίου για ταξίδια και τουρισμό, με στόχο την ανάπτυξη του τομέα.

Η Γερουσία στις ΗΠΑ ενέκρινε την Παρασκευή τη χρηματοδότηση της κυβέρνησης έως και με 3,5 εκατ. δολ. για τη δημιουργία του γραφείου και της θέσης βοηθού γενικού γραμματέα Εμπορίου για Ταξίδια & Τουρισμό. Αμέσως μετά ο πρόεδρος Joe Biden υπέγραψε τη σχετική νομοθεσία το Σάββατο, δημιουργώντας τη θέση βοηθού στον υπουργό Εμπορίου που θα αναλάβει τον ρόλο.

Το Κογκρέσο είχε δημιουργήσει τη θέση του βοηθού γραμματέα το 2022 με τη φιλοδοξία να διασφαλίσει ότι τα ταξιδιωτικά ζητήματα θα λάβουν ένα πιο συντονισμένο κυβερνητικό ενδιαφέρον με κορυφαίο στόχο η χώρα να προσελκύσει 90 εκατ. διεθνείς επισκέπτες ετησίως μέχρι το 2027.

“Η χρηματοδότηση αυτής της κρίσιμης θέσης είναι ένα βήμα για τη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας των ΗΠΑ”, δήλωσε ο Geoff Freeman, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του U.S. Travel Association, φορέα που είχε ασκήσει εκτενείς πιέσεις για τη δημιουργία και τη χρηματοδότηση της θέσης.

“Ο βοηθός γραμματέας θα διαδραματίσει πολύτιμο ρόλο στο συντονισμό σε όλη την κυβέρνηση για να βοηθήσει στην καινοτομία της διευκόλυνσης των ταξιδιών και στην αντιμετώπιση των επίμονων προκλήσεων που εμποδίζουν την ανάπτυξη. Αυτή η θέση θα είναι επίσης σημαντική καθώς οι ΗΠΑ προετοιμάζονται να φιλοξενήσουν σημαντικές διεθνείς εκδηλώσεις την επόμενη δεκαετία -συμπεριλαμβανομένου του Παγκοσμίου Κυπέλλου- και να ανταγωνιστούν για μεγαλύτερο μερίδιο της παγκόσμιας ταξιδιωτικής αγοράς”, συνέχισε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024