Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του ΚΟΤ για το 2003

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του ΚΟΤ για το 2003

Σε 17,5 εκατομμύρια λίρες ανέρχεται ο προϋπολογισμός του ΚΟΤ για προβολή και διαφήμιση της Κύπρου το 2003…

Σε 17,5 εκατομμύρια λίρες ανέρχεται ο προϋπολογισμός του ΚΟΤ για προβολή και διαφήμιση της Κύπρου το 2003<...>, που ενέκρινε το υπουργικό συμβούλιο.

Μετά το πέρας της συνεδρίας του υπουργικού συμβουλίου, ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νίκος Ρολάνδης δήλωσε: «Αυτός ο προϋπολογισμός είναι υψηλότερος από τον συνήθη, αλλά, χαμηλότερος από τον περσινό, ο οποίος είχε αυξηθεί κατακόρυφα λόγω των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, για το έτος 2003 μιλούμε για ένα ποσό 17,5 εκατομμυρίων λιρών σε σύγκριση με 13 εκατομμύρια λίρες, που είναι το σύνηθες ποσό για προβολή και διαφήμιση. Πέρσι αυτό το ποσό είχε ανέλθει στα 20 εκατομμύρια λίρες».

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Ρολάνδης στη διάρκεια του συμβουλίου λήφθηκαν οι εξής πρόσθετες αποφάσεις:

  • Σε περίπτωση που θα υπάρξει πόλεμος στον Κόλπο το υπουργικό συμβούλιο θα συνέλθει άμεσα για τη μελέτη πρόσθετων μέτρων και την έγκριση πρόσθετων κονδυλίων. Αυτός δηλαδή ο προϋπολογισμός, όπως έχει εγκριθεί, είναι με βάση τα συνήθη δεδομένα και θα επαυξηθεί στο βαθμό που χρειάζεται σε περίπτωση που θα υπάρξει κρίση στην περιοχή.
  • ‘Εχει επεκταθεί για το μήνα Μάρτιο η απάλειψη του τέλους αεροδρομίου όπως και των δικαιωμάτων επιβίβασης στα αεροδρόμια της Κύπρου για να βοηθηθεί ο τουρισμός και αυτό το συγκεκριμένο μήνα. Έχει, επίσης, αποφασιστεί ότι σε περίπτωση προβλήματος θα μελετηθεί και η περαιτέρω επέκταση αυτού του μέτρου, το οποίο συνεπάγεται απώλεια εσόδων για την Κυπριακή Δημοκρατία της τάξεως του ενός-δύο εκατομμυρίων λιρών μηνιαίως»
  • .

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024