Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤο Business Traveller φήφισε την καλύτερη αεροπορική εταιρία

Το Business Traveller φήφισε την καλύτερη αεροπορική εταιρία

Σε πρόσφατη έρευνα του γερμανικού περιοδικού “Business Traveller” η Austrian Airlines, μετά από ψηφοφορία, ανακηρύχθηκε ως “η καλύτερη αεροπορική εταιρία στην Γερμανία και την Ευρώπη”. Η βαθμολογία που συγκέντρωσε και […]

Σε πρόσφατη έρευνα του γερμανικού περιοδικού “Business Traveller” η Austrian Airlines, μετά από ψηφοφορία, ανακηρύχθηκε ως<...> “η καλύτερη αεροπορική εταιρία στην Γερμανία και την Ευρώπη”.

Η βαθμολογία που συγκέντρωσε και που την ανέδειξε ως τον καλύτερο αερομεταφορέα στην Ευρώπη, αφορά τόσο στη γενική εικόνα της όσο και στις επιμέρους κατηγορίες όπως “προσωπικό εδάφους”, “εσωτερικό καμπίνας” και “φαγητό & ποτά”.

Η τιμητική αυτή διάκριση που έδωσαν με την ψήφο τους στην Austrian Airlines Γερμανοί επιχειρηματίες και συχνοί επιβάτες, αποδεικνύει ότι οι προσπάθειες που καταβάλει η εταιρία στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών έχουν ανταπόκριση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024