Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕντείνει τα μέτρα ασφαλείας η Κυβέρνηση της Ταϊλάνδης μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στο Μπαλί

Εντείνει τα μέτρα ασφαλείας η Κυβέρνηση της Ταϊλάνδης μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στο Μπαλί

Σε ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας, όσον αφορά τουριστικούς προορισμούς της χώρας και γενικότερα πολυσύχναστους χώρους, ανακοίνωσε χτες,Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2005, ότι θα προβεί η Κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, με αφορμή τις […]

Σε ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας, όσον αφορά τουριστικούς προορισμούς της χώρας και γενικότερα πολυσύχναστους χώρους, ανακοίνωσε χτες,<...>Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2005, ότι θα προβεί η Κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, με αφορμή τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στο Μπαλί και στοίχισαν τη ζωή σε 26 άτομα, ενώ τραυμάτισαν άλλα 122.
Μάλιστα, πριν την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο πρωθυπουργός της χώρας, κ. Τακσίν Σιναουάτρα ανέφερε ότι “κάνουμε ό,τι πρέπει και εντείνουμε τις προσπάθειές μας, αλλά δεν μπορώ να σας πω πού βρισκόμαστε”. Από την άλλη, ο υπουργός `Αμυνας της χώρας, κ. Ταμαράκ Ισραναγκούρα, στα πλαίσια της Συνεδρίασης, ζήτησε να αυξηθεί κατά 730.000 δολάρια ο προϋπολογισμός του ναυτικού για καύσιμα, ώστε να πυκνώσουν οι περιπολίες γύρω από τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στον Κόλπο της Ταϊλάνδης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι αρχές της Ταϊλάνδης έχουν ήδη εντείνει τα μέτρα ασφαλείας στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο του Πουκέτ, με αυξημένες περιπολίες και παρακολουθήσεις από αξιωματικούς υπόπτων, όπως ανέφερε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομικής δύναμης, κ. Παουίν Πονγκσιρίν. Επίσης, όπως είναι φυσικό, ιδιαίτερα αυστηρά έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό τα μέτρα ασφαλείας σε κυβερνητικά κτίρια, τζαμιά, παραλίες και αποβάθρες, όπου συγκεντρώνονται πολλά άτομα και αποτελούν συνήθως για αυτό το λόγο στόχους τρομοκρατικών επιθέσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024