Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Thomas Cook παραδέχθηκε καθυστερήσεις στις πληρωμές ξενοδοχείων στην Τουρκία
Καθυστέρηση με κάποιες πληρωμές σε ξενοδόχους της Αλικαρνασσού

Η Thomas Cook παραδέχθηκε καθυστερήσεις στις πληρωμές ξενοδοχείων στην Τουρκία

Καθυστέρηση εκ μέρους της THomas Cook σε κάποιες πληρωμές ξενοδόχων στο τουρκικό θέρετρο της Αλικαρνασσού. Η εταιρεία
δήλωσε όμως ότι οι πληρωμές θα ολοκληρωθούν σε δύο εβδομάδες.

Η Thomas Cook παραδέχθηκε σήμερα ότι οφείλει χρήματα στους ξενοδόχοι της Τουρκίας από την Hotel4U.com, αλλά υποστήριξε ότι οι πληρωμές θα γίνουν κανονικα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς ότι ξενοδοχεία στη Μαγιόρκα περιμένουν επίσης καθυστερημένες πληρωμές από τη Hotels4U, αλλά υποσχέθηκε να εξετάσει το ζήτημα.

Είπε ότι είχε υπάρξει καθυστέρηση με κάποιες πληρωμές στους ξενοδόχους, στο τουρκικό θέρετρο της Αλικαρνασσού, στους οποίους οφείλονταν χρήματα από το τέλος του 2011. “Οι πληρωμές έχουν όλες λίγο πολύ διευθετηθεί τώρα και όλες θα έχουν ολοκληρωθεί τις επόμενες δύο εβδομάδες”, πρόσθεσε.

Δήλωσε ακόμη ότι δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει πόσα ξενοδοχεία περίμεναν για τις πληρωμές και αρνήθηκε τις αναφορές σε τουρκικό δημοσίευμα, ότι δεν είχαν καταβληθεί σε ξενοδόχους τα ποσά για τις προκρατήσεις για το 2012. “Οι εκπτώσεις για τις προκρατήσεις έχουν καταβληθεί και θα συνεχίσουν να καταβάλλονται”, τόνισε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024