Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜεγάλη τουριστική επένδυση στη Κροατία
Όμιλος Horvatincic

Μεγάλη τουριστική επένδυση στη Κροατία

Μεγάλο τουριστικό έργο φαίνεται να ξεκινά ο Tomislav Horvatincic και o ομίλου του, Hoto Grupa, στο νησί Krk της Κροατίας αξίας 1,5 δισ. ευρώ. Είναι ένα τουριστικό θέρετρο μεταξύ του […]

Μεγάλο τουριστικό έργο φαίνεται να ξεκινά ο Tomislav Horvatincic και o ομίλου του, Hoto Grupa, στο νησί Krk της Κροατίας αξίας 1,5 δισ. ευρώ<...>. Είναι ένα τουριστικό θέρετρο μεταξύ του χωριού Pinezici και του λιμανιού Valbiska, όπως αναφέρει η εφημερίδα Jutarnji.

Το τελευταίο εμπόδιο για το έργο είναι το χωροταξικό σχέδιο του Δήμου Primorje-Gorski Kotar, καθώς γεωργικές εκτάσεις θα πρέπει να χαρακτηριστούν ως τουριστική ζώνη. Ο Δήμαρχος, Zlatko Komadina, λέει ότι αυτό δεν θα είναι πρόβλημα και υπογραμμίζει ότι στο έργο έχει δοθεί το πράσινο φως από την πόλη της Krk. Ο Δήμος υποστηρίζει όλες τις επενδύσεις κατ `αρχήν, αν είναι σοβαρές και διαφανείς, προσθέτει ο Komadina.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024