Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠροοπτικές τουριστικής συνεργασίας Ελλάδας – Κροατίας

Προοπτικές τουριστικής συνεργασίας Ελλάδας – Κροατίας

Την διεύρυνση των προοπτικών τουριστικής συνεργασίας των χωρών Ελλάδας και Κροατίας, συζήτησαν ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) κ. Δημήτρης Μπακατσέλος και ο πρέσβης της Κροατίας, κ. […]

Την διεύρυνση των προοπτικών τουριστικής συνεργασίας των χωρών Ελλάδας και Κροατίας<...>, συζήτησαν ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) κ. Δημήτρης Μπακατσέλος και ο πρέσβης της Κροατίας, κ. Neven Madev στη διάρκεια συνάντησης, που είχαν πρόσφατα στο Επιμελητήριο, παρουσία της γενικής διευθύντριας του ΕΒΕΘ, κ. Ολυμπίας Βλαχοπούλου και του συμβούλου της κροατικής πρεσβείας, κ. Vojko Senker.

Ειδικότερα, εξετάστηκαν οι δυνατότητες διεύρυνσης της οικονομικής συνεργασίας των δύο χωρών, ενώ στο επίκεντρο των συνομιλιών βρέθηκαν θέματα σχετικά με τις επενδυτικές ευκαιρίες, που παρουσιάζουν οι δυο χώρες με ιδιαίτερη έμφαση στις δυνατότητες της Θεσσαλονίκης.

Τέλος, ο Κροάτης πρέσβης ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση της χώρας του προγραμματίζει διήμερο φόρουμ στην Αθήνα (στις 18 και 19 Οκτωβρίου 2005), προκειμένου να παρουσιάσει τα πλεονεκτήματα της κροατικής οικονομίας, με στόχο την προσέλκυση ξένων εταίρων για επενδύσεις, αλλά και για εμπορικές συναλλαγές. Μάλιστα, ζήτησε από τον κ. Μπακατσέλο τη συνδρομή του ΕΒΕΘ για την πραγματοποίηση ανάλογης εκδήλωσης και στη Θεσσαλονίκη. Από την άλλη, ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ απεδέχθη την πρόταση και η εκδήλωση για την προώθηση της ελληνοκροατικής συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο στις 20 Οκτωβρίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024