Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤην ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού υποστηρίζει η Κυβέρνηση της Βουλγαρίας

Την ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού υποστηρίζει η Κυβέρνηση της Βουλγαρίας

Συντονισμένες δράσεις για την ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού έχει λάβει τον τελευταίο καιρό η Κυβέρνηση της Βουλγαρίαςκαι ειδικότερα το Υπουργείο Πολιτισμού, οι καρποί των οποίων αναμένεται να φανούν σύντομα, καθώς […]

Συντονισμένες δράσεις για την ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού έχει λάβει τον τελευταίο καιρό η Κυβέρνηση της Βουλγαρίας<...>και ειδικότερα το Υπουργείο Πολιτισμού, οι καρποί των οποίων αναμένεται να φανούν σύντομα, καθώς τα 16 πολιτιστικά έργα, που είχαν χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα `Phare`, ολοκληρώθηκαν επιτυχώς και είναι ήδη ανοιχτά στους τουρίστες.

Ειδικότερα τα έργα αφορούσαν στην αποκατάσταση του τείχους του οχυρού της Σωζόπολης, την ανάπτυξη του Μουσείου Αλυκών της πόλης Πομόρι, αλλά και την προώθηση του ορεινού τουρισμού σε περιοχές με μεγάλο υψόμετρο, κοντά στο Ασένοφγκραντ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι έμφαση ως προς την ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού δίδεται επίσης στις περιοχές του Γκάμπροβο, του Ράζγκραντ, του Χάσκοβο, του Κουστεντίλ και του Τάργκοβιστ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024