Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚαι Έλληνες ανάμεσα στους τραυματίες στο τροχαίο στη Βουλγαρία
Τροχαίο

Και Έλληνες ανάμεσα στους τραυματίες στο τροχαίο στη Βουλγαρία

Τουριστικό λεωφορείο με Έλληνες συγκρούστηκε με νταλίκα στη Βουλγαρία. Δέκα τραυματίες, οκτώ Έλληνες, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ελαφρά τραύματα, ζωές εκτός κινδύνου.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε στη Βουλγαρία την Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2024, όταν ένα τουριστικό λεωφορείο με Έλληνες εκδρομείς συγκρούστηκε με νταλίκα. Το ατύχημα συνέβη στον δρόμο Μπόροβο-Βόλοβο, στη βόρεια Βουλγαρία, κοντά στα σύνορα με τη Ρουμανία.

Από το λεωφορείο, το οποίο φέρει ρουμάνικες πινακίδες, ανασύρθηκαν δέκα τραυματίες, ανάμεσά τους οκτώ Έλληνες. Σύμφωνα με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, μία Ελληνίδα νοσηλεύεται ενώ οι υπόλοιποι επτά Έλληνες επιβάτες μεταφέρθηκαν σε άλλο λεωφορείο με τη μέριμνα της ελληνικής πρεσβείας. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα και η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο. Το λεωφορείο συγκρούστηκε με την νταλίκα, η οποία οδηγούνταν από 50χρονο Τούρκο.

Οι επιβάτες του λεωφορείου, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, έσπασαν οι ίδιοι τα παράθυρα για να βγουν από το όχημα μετά τη σύγκρουση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024