Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού στη Θράκη και την Α. Μακεδονία

Ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού στη Θράκη και την Α. Μακεδονία

Με σκοπό την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, η εταιρία Αγροτουριστική Α.Ε., του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης αποφάσισε να υλοποιήσει στις συγκεκριμένες περιοχές ένα πιλοτικό […]

Με σκοπό την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, η εταιρία<...> Αγροτουριστική Α.Ε., του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης αποφάσισε να υλοποιήσει στις συγκεκριμένες περιοχές ένα πιλοτικό πρόγραμμα, ώστε να αναδειχτούν οι ομορφιές τους και να προσελκύσουν επισκέπτες.

Σύμφωνα με την πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο της Αγροτουριστικής Α.Ε., κ. Μπριγκίτα Παπασταύρου, το πρόγραμμα θα έχει δύο σκέλη, το ένα για τη Θράκη και το άλλο για την ανατολική Μακεδονία, ενώ όπως σχολίασε “η περιφέρεια είναι μοναδική, έχει δυνατότητες και μπορεί να γίνει προορισμός για χιλιάδες τουρίστες, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον ξεχωριστό και διαφορετικό τουρισμό”.

Τέλος, να υπενθυμιστεί ότι η εταιρία Αγροτουριστική ιδρύθηκε το 2001 και στόχος της είναι η προώθηση των ήπιων και εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η ανάδειξη της ελληνικής ταυτότητας, η κινητοποίηση παραγωγικών πολιτισμικών και αναπτυξιακών δυνάμεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον χώρο του αγροτουρισμού και του εναλλακτικού τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024