Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίAναβαθμίζονται οι παραλίες της Ρόδου

Aναβαθμίζονται οι παραλίες της Ρόδου

Σύμφωνα με ανακοινώσεις του δημάρχου Ρόδου κ. Γιαννόπουλου, οι παραλίες της Ρόδου βρίσκονται σε φάση αναβάθμισης αφού μια σειρά έργα έχουν ήδη γίνει και άλλα πρόκειται να γίνουν. Ο κ. […]

Σύμφωνα με ανακοινώσεις του δημάρχου Ρόδο<.>υ κ. Γιαννόπουλου, οι παραλίες της Ρόδου βρίσκονται σε φάση αναβάθμισης αφού<...> μια σειρά έργα έχουν ήδη γίνει και άλλα πρόκειται να γίνουν.

Ο κ. Γιαννόπουλος παραδέχθηκε ότι κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση έπρεπε ήδη να έχουν γίνει από την πλευρά του δήμου. Ήδη πάντως, όπως δήλωσε ο κ. δήμαρχος ανακαινίστηκαν όλοι οι χώροι υγιεινής από τις εγκαταστάσεις του Nαυτικού Oμίλου έως την Ψαροπούλα, περιοχή όπου καθημερινά φιλοξενούνται χιλιάδες ξένοι και Έλληνες.

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις της τοπικής εφημερίδας 'Ροδιακή', ολοκληρώνεται παράλληλα η κατασκευή ξύλινης καντίνας μπροστά από το ξενοδοχείο "Pόδων" ενώ στην τελική φάση βρίσκεται η κατασκευή ξύλινων διαδρόμων σε όλο το μήκος της παραλίας.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αναβάθμισης πρόκειται επίσης να τοποθετηθούν νέα ντους ανοξείδωτα με ειδικά κουμπιά για τον έλεγχο του νερού, ενώ γύρω από τα ντους θα υπάρχει καλύτερη διαμόρφωση του χώρου. O δήμος Pόδου πρόκειται να αντικαταστήσει τα δοχεία απορριμμάτων στις παραλίες. Όλα αυτά σε συνδυασμό με γενικότερες προσπάθειες θα συμβάλουν στην αναβάθμιση των παραλιών της πόλης, τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος και προφανώς οι αλλαγές αυτές θα αποτελέσουν κίνητρο και για τους άλλους δήμους του νησιού.

Aνακοίνωσε επίσης ο κ. δήμαρχος ότι στα αντλιοστάσια που βρίσκονται στην περιοχή της Ψαροπούλας θα τοποθετηθούν ειδικά φίλτρα για να εξουδετερωθούν οι οσμές που υπάρχουν. Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των εκτελούμενων έργων στην πόλη της Pόδου, διαβεβαιώνοντας ότι με τον αναγκαίο συντονισμό θα λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν κυρίως στο κυκλοφοριακό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024