Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕντυπωσιακή η παρουσία της Δράμας στο Τουριστικό Πανόραμα

Εντυπωσιακή η παρουσία της Δράμας στο Τουριστικό Πανόραμα

Τα συγχαρητήρια των οργανωτών μαζί με τα κολακευτικά σχόλια των επισκεπτών απέσπασε το περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας στην 13η Έκθεση Τουρισμού «Τουριστικό Πανόραμα 2008». Η πρωτότυπη ιδέα με την […]

Τα συγχαρητήρια των οργανωτών μαζί με τα κολακευτικά σχόλια των επισκεπτών απέσπασε το περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας στην 13η Έκθεση Τουρισμού «Τουριστικό Πανόραμα 2008». Η πρωτότυπη ιδέα με την φωτογραφία<...>των κρόκων, σε συνδυασμό με το ζεστό χαμόγελο των εκπροσώπων τής Δράμας, εντυπωσίασαν και αποτέλεσαν πόλο έλξης των επισκεπτών.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το περίπτερο πλαισίωναν Δραμινοί επιχειρηματίες τού τουριστικού κλάδου, ενώ υπήρχε και ζωντανή μετάδοση του περιπτέρου μέσω Internet.

Στην Έκθεση παρευρέθη ο Νομάρχης Δράμας, κ. Κωνσταντίνος Ευμοιρίδης, η πρώην Αντινομάρχης Δράμας, κα. Ελευθερία Χαραλαμπίδου, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας, κ. Ευστάθιος Αυγερινόπουλος.

Το περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας επισκέφθηκαν ο Γενικός Γραμματέας τής Περιφέρειας Ανατoλικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Δημήτριος Σταμάτης, οι Νομάρχες Λαρίσης, Πειραιώς, Φλώρινας, Ξάνθης, Σερρών, καθώς και ο Δήμαρχος Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες τού περιπτέρου είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν άφθονο ενημερωτικό υλικό σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή και να γνωρίσουν νοερά τις τουριστικές δυνατότητες που προσφέρει ο Νομός Δράμας. Καταβλήθηκε προσπάθεια να αναδειχθεί το μοναδικό φυσικό περιβάλλον τής περιοχής, καθώς και οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Τέλος, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα προϊόντα τής περιοχής τής Δράμας, καθώς και τα γνωστά φημισμένα κρασιά τής περιοχής.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024