Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΓνωριμία Βουλγάρων τουριστικών πρακτόρων με τη Δράμα
Ένωση Ξενοδόχων Δράμας

Γνωριμία Βουλγάρων τουριστικών πρακτόρων με τη Δράμα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο ταξίδι γνωριμίας των τουριστικών πρακτόρων από τη Βουλγαρία με τη Δράμα και τα ξενοδοχεία της περιοχής.

Η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Βουλγαρίας διοργάνωσε και φιλοξένησε για τρεις ημέρες τουριστικούς πράκτορες από την Βουλγαρία. Στο διάστημα της ξενάγησης αυτής επισκέφθηκαν την περιοχή του Παρανεστίου, Οινοποιία της Δράμας, ενώ πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στην “Ονειρούπολη” τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Δράμας. Είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το έθιμο με τα καραβάκια στην Αγία Βαρβάρα, ενώ ξεναγήθηκαν στο σπήλαιο του Αγγίτη, καθώς στην περιοχή του Βώλακα και του Γρανίτη. Η Δράμα παρουσιάστηκε ως μία περιοχή εναλλακτικών προτάσεων τουρισμού, με μονοπάτια, χιονοδρομικό, θρησκευτικό ενδιαφέρον και δράσεις νερού.

Το Δ.Σ. και τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας ευχαριστούν το διευθυντή του ΕΟΤ στην Βουλγαρία κ. Δημήτριο Γώτη για την άμεση ανταπόκρισή του, να συνδιοργανώσουν το info trip, καθώς και για όλη την στήριξη που παρείχε κατά τη διάρκειά του. Επίσης, ευχαριστούν το δήμαρχο Δράμας κ. Κυριάκο Χαρακίδη, τον αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Παύλο Ζαχαριάδη και το προσωπικό του γραφείου τουρισμού Δήμου Δράμας για την πλήρη στήριξή τους στην προσπάθεια προβολής που πραγματοποιήθηκε. Τέλος, τα ξενοδοχεία “Kouros” και “Αχίλλειον Παλλάς” για την φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή των TOs, καθώς και τις επιχειρήσεις οινοποιίας Κτήμα Τέχνη Οίνου, Κτήμα Οινογένεσις, Κτήμα Παυλίδη και Catering ΗΔΩΝΑΣ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024