Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕξιτήριο πήραν οι τουρίστες με συμπτώματα Α/Η1Ν1
Δώδεκα Αμερικανοί τουρίστες και ένας Έλληνας ξεναγός στη Θεσσαλονίκη

Εξιτήριο πήραν οι τουρίστες με συμπτώματα Α/Η1Ν1

Εξιτήριο πήραν χθες τα δεκατρία άτομα (δώδεκα Αμερικανοί τουρίστες και ένας Έλληνας ξεναγός), που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη, με ήπιας μορφής συμπτώματα της νέας γρίπης (Α/Η1Ν1), καθώς είναι απύρετοι…

Εξιτήριο πήραν χθες τα δεκατρία άτομα (δώδεκα Αμερικανοί τουρίστες και ένας Έλληνας ξεναγός), που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο<...> ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη, με ήπιας μορφής συμπτώματα της νέας γρίπης (Α/Η1Ν1), καθώς είναι απύρετοι, δήλωσε στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Δημήτρης Γάκης.

Οι τουρίστες και ο Έλληνας ξεναγός, εμφάνισαν συμπτώματα της νέας γρίπης, στη διάρκεια της επίσκεψής τους στην Ελλάδα και νοσηλεύονται από τις 2 Ιουλίου στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Στο μεταξύ, τέσσερα επιπλέον κρούσματα, που ανεβάζουν το συνολικό αριθμό των περιστατικών με τον ιό της νέας γρίπης στα 151, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας. Από το σύνολο των περιστατικών, τα 54 έχουν ιαθεί πλήρως. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΕΚΕΠΥ “η ροή των περιστατικών ελέγχεται πλήρως και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024