Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ.Ε.Ε.: Ξεκινά αύριο η διάθεση δελτίων κοινωνικού τουρισμού για την Αττική

Ο.Ε.Ε.: Ξεκινά αύριο η διάθεση δελτίων κοινωνικού τουρισμού για την Αττική

Αρχίζει αύριο, Τρίτη 9 Μαΐου 2006, η διάθεση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού στους δικαιούχους του προγράμματος, που απογράφηκαν στο νομό Αττικήςκαι των επαρχιακών πόλεων, οι υπηρεσίες των οποίων ολοκλήρωσαν τη […]

Αρχίζει αύριο, Τρίτη 9 Μαΐου 2006, η διάθεση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού στους δικαιούχους του προγράμματος, που απογράφηκαν στο νομό Αττικής<...>και των επαρχιακών πόλεων, οι υπηρεσίες των οποίων ολοκλήρωσαν τη διαδικασία καταχώρησης.

Η Διοίκηση του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, σε συνεργασία και υπό την καθοδήγηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, έθεσε τη φετινή χρονιά το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού σε νέα βάση, με την κατάργηση του ορίου εισοδήματος και την έκδοση καινούργιων μηχανογραφημένων δελτίων απ` τον Οργανισμό.

Η μηχανογράφηση είναι πλέον γεγονός στον Ο.Ε.Ε. και η τήρηση μητρώου δικαιούχων θα συμβάλει καθοριστικά στην εξυπηρέτηση του πολίτη – δικαιούχου. Ήδη ο Ο.Ε.Ε. με εντολή του Προέδρου κ. Στάθη Πεκιά προετοιμάζει την απογραφή των δικαιούχων του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού της επόμενης χρονιάς από τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Για το φετινό πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού εκδόθηκαν 320.000 δελτία αξίας 29.018.341,88 ευρώ. Σημειώνεται ότι δεν απαιτείται κλήρωση δικαιούχων, γιατί ο αριθμός των δελτίων κάλυψε τη συνολική πανελλαδική ζήτηση.

Στην Αττική, η διάθεση των δελτίων ξεκινά αύριο και θα γίνεται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8:00- 16:00, πλην Δευτέρας, από όλα τα γραφεία διανομής του Ο.Ε.Ε..

Οι δικαιούχοι, με εντολή του Προέδρου κ. Πεκιά, καλούνται και τηλεφωνικά από την υπηρεσία να προσέλθουν να παραλάβουν τα δελτία τους και το βιβλιαράκι με τα τουριστικά καταλύματα, περισσότερα από 2.500 φέτος, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024