Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ Κέρβερος του Μνημονίου
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό

Ο Κέρβερος του Μνημονίου

`Σε Κέρβερο του Μνημονίου αναδεικνύεται ο υπουργός Εργασίας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, που δήλωσε στη Βουλή ότι θα φέρει νομοθετική ρύθμιση την επόμενη εβδομάδα για το `πάγωμα` των αυξήσεων`, αναφέρει σε […]

`Σε Κέρβερο του Μνημονίου αναδεικνύεται ο υπουργός Εργασίας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, που δήλωσε στη Βουλή ότι θα φέρει νομοθετική ρύθμιση την επόμενη εβδομάδα για το<...> `πάγωμα` των αυξήσεων`, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων στη ναυτιλία και τον Τουρισμό.

Αφορμή για την ανακοίνωση στάθηκε η κατά τον υπουργό τακτική του Ο.ΜΕ.Δ. (Οργανισμός Μεσολάβησης και Διαιτησίας) που δίνει αυξήσεις πέραν όσων ορίζει το Μνημόνιο.

“Βλέπουμε λοιπόν, ότι το Μνημόνιο αποκτά έναν συνεπή υπερασπιστή που δεν ανέχεται ούτε τις αποφάσεις της Διαιτησίας και θέλει να επιβάλει `πάγωμα` μισθών. Αλήθεια, αν υποθέσουμε ότι οι χαμηλοί μισθοί στο Δημόσιο `βοηθούν` το κράτος νΆ ανακάμψει και να καλύψει τα χρέη του, οι χαμηλοί μισθοί στον ιδιωτικό τομέα και το πάγωμά τους, ποιον βοηθούν; Μήπως έγινε συνεταιράκι των επιχειρηματιών ο κ. υπουργός και δεν το ξέρουμε;

Είναι γνωστό, ότι όλοι οι οικονομολόγοι θεωρούν ότι η χώρα θα βουλιάζει καθημερινά στην ύφεση όσο η αγορά δεν μπορεί να κινηθεί, όσο η αγοραστική δύναμη των εργαζομένων παραμένει χαμηλά.

Η δήλωση του κου. Υπουργού, θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και τα συνδικάτα είναι αποφασισμένα να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις όσο τα μέτρα της κυβέρνησης θα υποβαθμίζουν το βιοτικό επίπεδο της ζωής μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024