Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠ. Γερουλάνος: Περιμένουμε τους Γερμανούς τουρίστες στην Ελλάδα
Οι διαμαρτυρίες στην Ελλάδα για τα αυστηρά μέτρα θα έχουν υποχωρήσει ως το καλοκαίρι

Π. Γερουλάνος: Περιμένουμε τους Γερμανούς τουρίστες στην Ελλάδα

Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters ο Έλληνας υπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Παύλος Γερουλάνος δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι είναι αστείο οι γερμανικές απόπειρες αστεϊσμού με τα οικονομικά προβλήματα […]

Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters ο Έλληνας υπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Παύλος Γερουλάνος δήλωσε ότι<...> δεν πιστεύει ότι είναι αστείο οι γερμανικές απόπειρες αστεϊσμού με τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας, όπως η “ιδέα” να δημοπρατηθεί η Ακρόπολη. “Πιστεύω ότι η πρόταση είναι παράλογη”, δήλωσε ο κ. Γερουλάνος όταν ρωτήθηκε για μια άλλη “ιδέα” που έριξαν μερικοί βουλευτές των πίσω εδράνων του γερμανικού κοινοβουλίου, να πουλήσει η Ελλάδα ακατοίκητα νησιά για να συγκεντρώσει μετρητά.

Όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο υπουργός δήλωσε από το Βερολίνο όπου βρέθηκε για την έκθεση ITB: “Πιστεύω ότι σχόλια όπως αυτό είναι ατυχή και δεν οικοδομούν εμπιστοσύνη ανάμεσα στους λαούς”. Ο κ. Γερουλάνος δήλωσε πως πιστεύει ότι οι διαμαρτυρίες στην Ελλάδα κατά των αυστηρών περικοπών των δαπανών από την κυβέρνηση θα έχουν υποχωρήσει ως το καλοκαίρι, επειδή η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού υποστηρίζει τα μέτρα λιτότητας. Η κοινωνική αναταραχή θα μπορούσε να πλήξει τον τουρισμό. “Οι διαδηλώσεις είναι ειρηνικές. Επειδή οι περισσότεροι Έλληνες υποστηρίζουν τα μέτρα της κυβέρνησης και καταλαβαίνουν ότι είναι απολύτως απαραίτητα, πιστεύουμε ότι το καλοκαίρι τα πράγματα θα έχουν ησυχάσει”, πρόσθεσε.

“Τους περιμένουμε (τους Γερμανούς) να έρθουν στην Ελλάδα”, τόνισε ο κ. Γερουλάνος. “Δε θα βρουν τίποτε λιγότερο από την ελληνική φιλοξενία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024