Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρών στους 8ους Ιστιοπλοϊκούς Αγώνες Ανοικτής Θάλασσας “Aegean Regatta” ο Βουλγαράκης
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Παρών στους 8ους Ιστιοπλοϊκούς Αγώνες Ανοικτής Θάλασσας “Aegean Regatta” ο Βουλγαράκης

Στη Νίσυρο μεταβαίνει σήμερα ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιώργος Βουλγαράκης, όπου θα επιβιβασθεί, ως πλήρωμα, στο ιστιοπλοϊκό σκάφος «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», με το οποίο το Λιμενικό Σώμα […]

Στη Νίσυρο μεταβαίνει σήμερα ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιώργος Βουλγαράκης, όπου θα επιβιβασθεί, ως πλήρωμα, στο ιστιοπλοϊκό σκάφος «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», με το οποίο το Λιμενικό Σώμα συμμετέχει<...>στους 8ους Ιστιοπλοϊκούς Αγώνες Ανοικτής Θάλασσας «Aegean Regatta».

Αύριο, Σάββατο, ο κ. Υπουργός θα μεταβεί στη Σύμη, όπου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με τοπικούς παράγοντες, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας θα παραστεί στην τελετή λήξης και απονομής επάθλων των ιστιοπλοϊκών αγώνων «Aegean Regatta» που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο.

Τέλος, τη Δευτέρα ο κ. Βουλγαράκης θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο και τον Νομάρχη Δωδεκανήσου κ. Ιωάννη Μαχαιρίδη, ενώ στη συνέχεια θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με τοπικούς φορείς στο Δήμο Ροδίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024