Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕπίσκεψη Βουλγαράκη στον Οργανισμό Λιμένος και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής

Επίσκεψη Βουλγαράκη στον Οργανισμό Λιμένος και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας

Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιώργος Βουλγαράκης, συνοδευόμενος από τον Α΄ Υπαρχηγό του Λιμενικού Σώματος, κ. Αθανάσιο Μπούσιο και τον Ανώτερο Διοικητή Νομού Αττικής, ΥποναύαρχοΛιμενικού Σώματος, […]

Ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιώργος Βουλγαράκης, συνοδευόμενος από τον Α΄ Υπαρχηγό του Λιμενικού Σώματος, κ. Αθανάσιο Μπούσιο και τον Ανώτερο Διοικητή Νομού Αττικής, Υποναύαρχο<...>Λιμενικού Σώματος, κ. Κωνσταντίνο Σούλη, επισκέφτηκε χτες τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

Στον Οργανισμό τον κ. Υπουργό υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Τζιλάβης Βασίλειος και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Κονταξής Φίλιππος, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την πορεία των έργων που γίνονται στον λιμένα.

Στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας ο κ. Βουλγαράκης συνάντησε τον Λιμενάρχη, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Φιλτικάκη Ιωάννη και τον Υπολιμενάρχη, Πλοίαρχο Λ.Σ. Σέργη Ιάκωβο, όπου ενημερώθηκε για την κίνηση στο λιμάνι.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024