Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣε γνωστοποίηση των προβλημάτων προς τους αρμόδιους φορείς προχώρησε η ΕΞΑ

Σε γνωστοποίηση των προβλημάτων προς τους αρμόδιους φορείς προχώρησε η ΕΞΑ

Την πρωτοβουλία να γνωστοποιήσει στους αρμόδιους κρατικούς φορείς, αλλά και την τοπική αυτοδιοίκηση, τα προβλήματα που αφορούν στην αναβάθμισητου τουριστικού προϊόντος της Αττικής, ανέλαβε πρόσφατα η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής (ΕΞΑ), […]

Την πρωτοβουλία να γνωστοποιήσει στους αρμόδιους κρατικούς φορείς, αλλά και την τοπική αυτοδιοίκηση, τα προβλήματα που αφορούν στην αναβάθμιση<...>του τουριστικού προϊόντος της Αττικής, ανέλαβε πρόσφατα η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής (ΕΞΑ), με αφορμή την έρευνα ικανοποίησης πελατών ξενοδοχείων Αττικής, που εκπονήθηκε για λογαριασμό της και έφερε στο φως ενδιαφέροντα στοιχεία. Η ΕΞΑ ευελπιστεί ότι οι ιθύνοντες θα ευαισθητοποιηθούν και θα ενσκήψουν με την δέουσα προσοχή και ευθύνη αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την επίλυσή τους.

Πιο αναλυτικά:


  • Προς το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης γνωστοποιήθηκε το πρόβλημα της αστυνόμευσης των ευαίσθητων τουριστικών περιοχών της Αττικής.
  • Προς το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών γνωστοποιήθηκε η έλλειψη επικοινωνίας των ΜΜΜ από και προς το Αεροδρόμιο `Ελ. Βενιζέλος` από τους τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή. Επίσης λόγω του γεγονότος της ευρείας χρήσης των ΤΑΞΙ, ως μέσου μεταφοράς από το αεροδρόμιο, επισημάνθηκαν οι περιπτώσεις αισχροκέρδειας εκ μέρους ορισμένων ασυνείδητων οδηγών ΤΑΞΙ εις βάρος των ανύποπτων τουριστών, ώστε να ενταθούν οι έλεγχοι προς αυτή την κατεύθυνση.
  • Προς την Νομαρχία Αθηνών γνωστοποιήθηκε επίσης το προαναφερόμενο πρόβλημα των οδηγών ΤΑΞΙ.
  • Προς το Δήμο Αθηναίων γνωστοποιήθηκαν τα προβλήματα της καθαριότητας της πόλης, της κατάστασης των πεζοδρομίων και των χώρων πρασίνου και πάρκου.
    Ευελπιστούμε ότι οι αρμόδιοι φορείς, τους οποίους αφορούν ή εμπίπτουν στην αρμοδιότητα τους τα ευρήματα της έρευνας μας, θα ευαισθητοποιηθούν και θα λάβουν τα προσήκοντα μέτρα για την εξομάλυνση των προβλημάτων και δυσλειτουργιών.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024