Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτοχευμένη προβολή της Κέρκυρας στην Ιταλία
Νομαρχία Κέρκυρας

Στοχευμένη προβολή της Κέρκυρας στην Ιταλία

Στη φημισμένη και πολυσύχναστη Galleria Alberto Sordi (ένα κτίριο το οποίο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης απέναντι από το κοινοβούλιο και στο οποίο συχνάζουν καθημερινά πολυάριθμοι Ιταλοί και ξένοι τουρίστες), πραγματοποιεί η Νομαρχία Κέρκυρας, από την Δευτέρα, 19 Μαΐου έως την ερχόμενη…

Στη φημισμένη και πολυσύχναστη Galleria Alberto Sordi (ένα κτίριο το οποίο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης απέναντι από το κοινοβούλιο και στο οποίο συχνάζουν καθημερινά πολυάριθμοι Ιταλοί και ξένοι τουρίστες), πραγματοποιεί<...>η Νομαρχία Κέρκυρας, από την Δευτέρα, 19 Μαΐου έως την ερχόμενη Κυριακή 25 Μαΐου μια σημαντική δράση προβολής του Νομού. Η δράση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια γενικότερης εκδήλωσης που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και της ΕΤΙΝ και κατόπιν προτροπής του ΕΟΤ Ιταλίας, μετά από την επιτυχημένη συμμετοχή της Νομαρχίας στην τουριστική έκθεση της Ρώμης GLOBE 2008.

Στο κέντρο της Galleria έχει τοποθετηθεί ένα εντυπωσιακό περίπτερο 15 τ.μ., απ’ όπου γίνεται η διανομή του τουριστικού υλικού και η ενημέρωση για τα αξιοθέατα και τις υπηρεσίες του νομού. Παράλληλα, υπάρχουν γιγαντοοθόνες οι οποίες προβάλουν DVD με τις ομορφιές του νησιού. Επίσης, θα διανεμηθεί έντυπο με κουπόνι για κλήρωση Δώρων (Δωρεάν διακοπές στην Κέρκυρα) σε συνεργασία με την Ολυμπιακή Αεροπορία, την Aegean Airlines, τις ακτοπλοϊκές γραμμές Κέρκυρα – Ιταλία και ξενοδοχειακές μονάδες του Νομού. Η κλήρωση θα γίνει σε ειδική εκδήλωση με κύριο μήνυμα «Φέτος πάμε Κέρκυρα».

Η συμμετοχή της Νομαρχίας Κέρκυρας στην συγκεκριμένη εκδήλωση κρίνεται αναγκαία, ύστερα από την πολυετή απουσία της από την συγκεκριμένη τουριστική αγορά, με την εκτίμηση ότι αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Ιταλία. Εξάλλου, στόχος είναι ο Νομός Κέρκυρας να καταστεί προορισμός πρώτης προτεραιότητας για τους Ιταλούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024