Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυγκοινωνιακή απομόνωση καταγγέλλει ο νομάρχης Πρέβεζας

Συγκοινωνιακή απομόνωση καταγγέλλει ο νομάρχης Πρέβεζας

Η συγκοινωνιακή απομόνωση αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο νομός Πρέβεζας σύμφωνα με τον νομάρχη Πρέβεζας κ. Βασίλειο Ιωάννου,καθώς λειτουργεί αποτρεπτικά στην προσέλκυση επισκεπτών. Σε συνέντευξη που θα δημοσιευθεί […]

Η συγκοινωνιακή απομόνωση αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο νομός Πρέβεζας σύμφωνα με τον νομάρχη Πρέβεζας κ. Βασίλειο Ιωάννου,<...>καθώς λειτουργεί αποτρεπτικά στην προσέλκυση επισκεπτών.

Σε συνέντευξη που θα δημοσιευθεί σύντομα στο TravelDailyNews ο κ. Ιωάννου μεταξύ άλλων αναφέρει: “Πρώτο μας μέλημα είναι η σύνδεση του νομού με τους μεγάλους οδικούς άξονες, την Εγνατία και το Δυτικό άξονα, καθώς και η βελτίωση του οδικού δικτύου του νομού ώστε να μειωθούν οι αποστάσεις και οι δρόμοι μας να καταστούν ασφαλέστεροι αξιοποιώντας ταυτόχρονα το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, το σύγχρονο Αεροδρόμιο του Ακτίου, την υποθαλάσσια ζεύξη Ακτίου – Πρέβεζας, το Λιμάνι και την Μαρίνα της Πρέβεζας”.

Σημαντική συμβολή για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής θα παίξει η ολοκλήρωση του λιμανιού της Πρέβεζας, καθώς και η μαρίνα. Επίσης, με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής σαιζόν, οι κινήσεις της νομαρχίας κατευθύνονται στις εναλλακτικές μορφές, που σήμερα αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα για ολόκληρη την Ήπειρο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024