Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕρευνα για τον τουρισμό στην Πρέβεζα
Αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής

Ερευνα για τον τουρισμό στην Πρέβεζα

Ερευνα για την τουριστική αγορά του Νομού Πρέβεζας εκπονεί η Νομαρχία Πρέβεζας, με στόχο την αναβάθμιση και τον επανασχεδιασμό του τουριστικού προϊόντος της περιοχής. Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ και όπως […]

Ερευνα για την τουριστική αγορά του Νομού Πρέβεζας εκπονεί η Νομαρχία Πρέβεζας, με στόχο την αναβάθμιση<...> και τον επανασχεδιασμό του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ και όπως τόνισε ο νομάρχης, κ. Βασίλης Ιωάννου σε σύσκεψη των φορέων, “η άρση της συγκοινωνιακής απομόνωσης, η ανάδειξη, αξιοποίηση και προστασία των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νομού, η επέκταση της τουριστικής περιόδου, καθώς και η βελτίωση των παρεχόμενων υποδομών είναι οι βασικές προϋποθέσεις για να καταστεί η περιοχή της Πρέβεζας επώνυμος τουριστικός προορισμός”.

Ο κ. Βασιλείου σημείωσε ότι η τουριστική ανάπτυξη οφείλει και πρέπει να ξεφύγει από τα παραδοσιακά πρότυπα. “Η έρευνα που εκπονείται θα συμβάλλει αποφασιστικά στο στόχο που έχει θέσει η Νομαρχία. “Είμαστε βέβαιοι, ότι με την κοινή προσπάθεια όλων, φορέων και πολιτών, ο Νομός μας μπορεί να αναπτυχθεί τουριστικά και να καταστεί πόλος έλξης νέων επισκεπτών”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024