Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Αλαβάνου με Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου
Πρόεδρος Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Συνάντηση Αλαβάνου με Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου

Με τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου συναντήθηκε την περασμένη Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2008, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και βουλευτής Ηρακλείου κ. […]

Με τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου συναντήθηκε την περασμένη Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2008, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και βουλευτής Ηρακλείου κ. Αλέκος Αλαβάνος, κατά την επίσκεψη<...>του στην Κρήτη.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Αλαβάνος δήλωσε έκπληξη, με την έννοια ότι από αυτόν τον φορέα διατυπώνονται απόψεις, οι οποίες ενδιαφέρονται για τις προοπτικές του τουρισμού, όχι απλώς για κάποια άμεσα οφέλη, απόψεις που έχουν οικολογική διάσταση, που προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν ποιοτικό τουρισμό, ο οποίος θα είναι ωφέλιμος για όλη την κοινωνία, απόψεις που έχουν σχέση με τον σεβασμό στην κληρονομιά και στην βαριά ιστορία αυτού του νησιού.

“Με αυτήν την έννοια” συμπλήρωσε “κάναμε μια ανταλλαγή απόψεων σε πάρα πολλά ζητήματα, στα οποία μπορούν να υπάρξουν και πολιτικές παρεμβάσειςμ όπως για παράδειγμα η αξιοποίηση των πόρων από το «σπατόσημο» που έχουν φτάσει σε υψηλά μεγέθη με έναν τρόπο ανταποδοτικό για τον τόπο, για το νέο αεροδρόμιο, αλλά και μία σειρά άλλα ζητήματα για το χωροταξιακό του τουρισμού, αλλά και γενικά το Χωροταξιακό όλης της Κρήτης. Στα περισσότερα ζητήματα μοιραζόμαστε κοινές απόψεις, υπάρχουν και θέματα που μπορεί να μην έχουμε ακριβώς τις ίδιες όπως π.χ. σε σχέση με τα προβλήματα των εργαζομένων”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024