Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Πετραλιά με το Δ.Σ. της Ε.Ξ.Α.

Συνάντηση Πετραλιά με το Δ.Σ. της Ε.Ξ.Α.

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής, κ. Γιώργο Τσακίρη, τον Α` Αντιπρόεδρο κ. Μάριο Βασιλόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιάννη Ρέτσο και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Αλέξανδρο Βασιλικό πραγματοποίησε χτες, Τρίτη 18 Ιουλίου 2006, η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης…

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής, κ. Γιώργο Τσακίρη, τον Α` Αντιπρόεδρο<...>κ. Μάριο Βασιλόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιάννη Ρέτσο και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Αλέξανδρο Βασιλικό πραγματοποίησε χτες, Τρίτη 18 Ιουλίου 2006, η Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την ενίσχυση της τουριστικής προβολής της Αθήνας, την ομαλή λειτουργία των ξενοδοχείων, αλλά και με τα οφέλη που θα προκύψουν από τη δημιουργία συνεδριακού κέντρου στην πρωτεύουσα.

Η κα. Πετραλιά επισήμανε ότι η διαφημιστική εκστρατεία για την προβολή της Αθήνας πρέπει να είναι στοχευμένη, με ορίζοντα 15ετίας και με έμφαση στον θεματικό τουρισμό.

Παράλληλα ανέφερε ότι η Αθήνα και οι άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας θα πρέπει να καθιερωθούν ως προορισμοί city break, με την στήριξη του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης αλλά και των Δήμων, με στόχο την ανάδειξη της χώρας μας σε τουριστικό προορισμό 12μηνης διάρκειας.

Τέλος, σχετικά με τη δημιουργία συνεδριακού κέντρου που προωθείται μέσω ΣΔΙΤ, η υπουργός υπογράμμισε την στήριξη του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024