Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Σπηλιωτόπουλου με το δήμαρχο της Μόσχας
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Συνάντηση Σπηλιωτόπουλου με το δήμαρχο της Μόσχας

“Ουσιαστική” συνάντηση με το δήμαρχο της Μόσχας κ. Γιούρι Λουζκώφ είχε χτες, Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, από την οποία δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις, ώστε […]

“Ουσιαστική” συνάντηση με το δήμαρχο της Μόσχας κ. Γιούρι Λουζκώφ είχε χτες, Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, από την οποία δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις, ώστε άμεσα<...>οι ομάδες εργασίας που ορίστηκαν και από τις δύο πλευρές, να μπορέσουν να καταλήξουν σε ένα προσύμφωνο, προκειμένου να υπογραφτεί συμφωνία που θα περιλαμβάνει δύο πράγματα. Πρώτον, την περαιτέρω σύσφιξη των τουριστικών σχέσεων των δύο χωρών, δηλαδή μεγαλύτερη ροή επισκεπτών από τη Ρωσία και συγκεκριμένα από τη Μόσχα προς την Ελλάδα και δεύτερον, τη δημιουργία κοινών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

“Υπάρχουν πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες” ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Σπηλιωτόπουλος, “που ζήτησαν να διευκολυνθούν, έτσι ώστε να έχουν τουριστική επιχειρηματική παρουσία και δράση στη Μόσχα. Ο δήμαρχος της Μόσχας μέσα απ’ αυτή τη συμφωνία, θα υποδείξει συγκεκριμένους χώρους και θα βοηθήσει αυτή την επιχειρηματική δραστηριότητα. Παράλληλα, μέσα από ζητήματα που αφορούν εξειδικευμένα τουριστικά προϊόντα, όπως ο τομέας του θαλάσσιου τουρισμού, συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε σε εκπαίδευση στελεχών, προκειμένου να συμβάλλουμε, ώστε τα ξενοδοχεία της Μόσχας να διαθέτουν όσο το δυνατόν πιο εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό. Και αυτό η δική μας πλευρά, επειδή έχει μεγάλη τεχνογνωσία μπορεί να το προσφέρει. Μπορεί να το προσφέρει και να βοηθήσει την εξειδίκευση και την παιδεία στελεχών σε ότι αφορά στα προσφερόμενα τουριστικά προϊόντα, εδώ, στη Μόσχα”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024