Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της ΠΟΕΤ

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της ΠΟΕΤ

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 5 Απριλίου 2002 οι αρχαιρεσίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΠΟΕΤ) για την ανάδειξη των νέων μελών του 21μελούς διοικητικού της συμβουλίου για την επόμενη τριετία. Στις […]

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 5 Απριλίου 2002 οι αρχαιρεσίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΠΟΕΤ<.>) για την ανάδειξη των<...> νέων μελών του 21μελούς διοικητικού της συμβουλίου για την επόμενη τριετία.

Στις εκλογές αυτές που έλαβε μέρος η πλειοψηφία των εκλεκτόρων των 14 ενώσεων που απαρτίζουν την ΠΟΕΤ και διεξήχθησαν με πλήρη ευρυθμία, εκλέχτηκαν ως σύμβουλοι σημαντικές προσωπικότητες που εκπροσωπούν όλους τους τομείς των τουριστικών αντικειμένων που καλύπτει η Ομοσπονδία (tour operators, τουριστικά γραφεία, πούλμαν, yacht, τουριστικοί πράκτορες, αερομεταφορές, από ολόκληρη την επικράτεια) και είναι οι εξής κατ΄ αλφαβητική σειρά και ανεξάρτητα από τους ψήφους που έλαβε ο καθένας. Αποστολόπουλος Γεώργιος
Βασιλειάδης Ευστάθιος
Βλάχος Απόστολος
Βουκουβαλίδης Σταμάτης
Γασπαράτος Αλέξανδρος
Γκίνης Σπυρίδων
Γκιόλμαν Μιχαήλ
Δήμας Γεώργιος
Δούκας Γεώργιος
Θεολογίτης Ιωάννης
Καπνίσης Απόστολος
Μαρούλης Βασίλειος
Μπαμίδης Παναγιώτης
Μοσχάτος Τσαμπίκος
Παπακαλιάτης Μανώλης
Σιδηρόπουλος Σάββας
Σπαθιάς Κων/νος
Σταμάτης Νικόλαος
Τριβυζάς Μάριος
Τσιούνης Κων/νος
Χατζηκωνσταντίνου Δημήτριος
Εντός των προσεχών ημερών και σύμφωνα με τη σχετική διάταξη του καταστατικού, θα συνέλθει το διοικητικό συμβούλιο για την κατανομή των θέσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024