Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥποτονικότητα στην τουριστική κίνηση της Κέρκυρας

Υποτονικότητα στην τουριστική κίνηση της Κέρκυρας

Στασιμότητα και υποτονικότητα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την τουριστική κίνηση της Κέρκυρας, όπως τουλάχιστον αναφέρειστο TravelDailyNews ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων του νησιού κ. Π. Μπράμος, ενώ σπεύδει να […]

Στασιμότητα και υποτονικότητα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την τουριστική κίνηση της Κέρκυρας, όπως τουλάχιστον αναφέρει<...>στο TravelDailyNews ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων του νησιού κ. Π. Μπράμος, ενώ σπεύδει να διευκρινίσει ότι οι τιμές είναι ίδιες τα τελευταία 3 χρόνια.

Παράλληλα, αναγνωρίζει τη σοβαρή δουλειά, όπως χαρακτηριστικά λέει, που έχει γίνει εκ μέρους της πολιτείας στο θέμα της διαφημιστικής προβολής ενώ ρίχνει ευθύνες στους ίδιους τους τοπικούς φορείς. “…η πολιτεία κάνει δουλειά στο θέμα της προβολής, αλλά απαιτείται και η δική μας συνεισφορά. Οι φορείς πρέπει να δραστηριοποιηθούν…δεν μπορεί να τα περιμένουν όλα από την πολιτεία” αναφέρει και συμπληρώνει: “…όταν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας ώστε να επισκεφτούμε νέες αγορές και να διεκδικήσουμε πελάτες, τότε δεν πρόκειται να πάμε μπροστά. Απαιτείται οργάνωση και σοβαρός προγραμματισμός”.

Ιδιαίτερα αρνητικό στοιχείο επίσης αποτελεί το γεγονός ότι οι περισσότεροι επιχειρηματίες δεν θέλουν να κάνουν συνολική διαφήμιση, και αρκούνται στη μεμονωμένη διαφημιστική τους προβολή. Τέλος, ο κ. Μπράμος κάνει την πρόβλεψη ότι θα παρουσιαστεί έστω μικρή βελτίωση τους επόμενους μήνες, στην τουριστική κίνηση του νησιού.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024