Τελευταία νέα
ΑρχικήΥπέρ της διατήρησης του 51% στα λιμάνια ο πρόεδρος του ΟΛΠ
Τα λιμάνια της Ευρώπης σε ποσοστό 96% είναι δημόσια

Υπέρ της διατήρησης του 51% στα λιμάνια ο πρόεδρος του ΟΛΠ

Υπέρ της διατήρησης του 51% των λιμανιών στο δημόσιο και στη δημιουργία “Ανεξάρτητης Αρχής Λιμένων”, που θα επιλύει τα θέματα διαφορών και συνθηκών εργασίας, τάχθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος […]

Υπέρ της διατήρησης του 51% των λιμανιών στο δημόσιο και στη δημιουργία “Ανεξάρτητης Αρχής Λιμένων”, που θα επιλύει τα θέματα διαφορών και συνθηκών εργασίας, τάχθηκε ο<...> πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ, κ. Γιώργος Ανωμερίτης, κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων του οργανισμού.

Ο κ. Ανωμερίτης τάχθηκε υπέρ της παραχώρησης τμημάτων ή δραστηριοτήτων των λιμενικών εκτάσεων σε ιδιώτες επενδυτές εφόσον αυτοί δημιουργήσουν νέες υποδομές και μακροχρόνιες συμβάσεις παραχώρησης.

Ωστόσο, δήλωσε ότι “το θατσερικό μοντέλο πλήρους ιδιωτικοποίησης λιμένων εγκαταλείφθηκε και από τους πιο φανατικούς οπαδούς του” -και πρόσθεσε: “Το κρατικό μοντέλο της πελατειακής δημοκρατίας έχει ήδη ξεπερασθεί και απαιτεί μεταρρυθμίσεις”.

Ο κ. Ανωμερίτης πρόσθεσε ότι τα λιμάνια της Ευρώπης σε ποσοστό 96% είναι δημόσια και μόλις το 4% ιδιωτικά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024