Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέο κατασκευαστικό πρόβλημα στο Σαρλ ντε Γκολ

Νέο κατασκευαστικό πρόβλημα στο Σαρλ ντε Γκολ

Νέα προβλήματα φαίνεται ότι παρουσιάζονται στην κατασκευαστική υποδομή του Γαλλικού Αεροδρομίου. Το τέρμιναλ 2Ε του αεροδρομίου Σαρλ ντε Γκολ στο Ρουασί, όπου εργάζονται δεκάδες πυροσβέστες και εμπειρογνώμονες την επομένη της […]

Νέα προβλήματα φαίνεται ότι παρουσιάζονται στην κατασκευαστική υποδομή του Γαλλικού Αεροδρομίου<...>. Το τέρμιναλ του αεροδρομίου Σαρλ ντε Γκολ στο Ρουασί, όπου εργάζονται δεκάδες πυροσβέστες και εμπειρογνώμονες την επομένη της κατάρρευσης τμήματος της στέγης, εκκενώθηκε και πάλι χθες λόγω τριγμών στο θόλο του κτιρίου, έγινε γνωστό από αερολιμενικές αρχές.

Οι τριγμοί αυτοί ακούσθηκαν και από τις δύο πλευρές του τμήματος του τέρμιναλ που κατέρρευσε προχθές προκαλώντας το θάνατο 5 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 3, σύμφωνα με προσωρινό απολογισμό.

Έρευνα για το δυστύχημα

Εντολή για την διεξαγωγή έρευνας για τα αίτια του δυστυχήματος που συνέβη στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού διέταξε ο γάλλος πρόεδρος Ζακ Σιράκ. Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν από την κατάρρευση τμήματος της στέγης σε αίθουσα αναχωρήσεων. Το δυστύχημα οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα σε κατασκευαστικό σφάλμα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024