Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαO Στ. Παπαδημητρίου νέος πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΑΑ
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.

O Στ. Παπαδημητρίου νέος πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΑΑ

Η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε. εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με την ακόλουθη σύνθεση: Στράτος Παπαδημητρίου, πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Reiner Schraenkler, Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου […]

Η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε. εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με την<...> ακόλουθη σύνθεση:

Στράτος Παπαδημητρίου, πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου
Reiner Schraenkler, Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου
Dr. Jacques F. Poos, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
Ιωάννης Καρύδας, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
Bernward Kulle, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
Dr. Peter Noe, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
Αντώνης Τριφύλλης, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
Παναγιώτης Τσάκος, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
Dr. Hans-Georg Vater, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

Ο νέος πρόεδρος της Εταιρείας Αεροδρομίου, κ. Στράτος Παπαδημητρίου, πολιτικός μηχανικός/ συγκοινωνιολόγος, αναπληρωτής καθηγητής του Σχεδιασμού των Μεταφορών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, διαδέχεται τον κ. Λουκά Παπάζογλου, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Σ. του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών από το Μάιο 2008 ως σήμερα.

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. εξελέγη ο κ. Reiner Schraenkler, αντικαθιστώντας τον κ. Harald Peipers, που κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών από τη σύσταση της εταιρείας. Επίσης, ως νέα Μέλη του Δ.Σ. εξελέγησαν οι κ.κ. Bernward Kulle και Αντώνης Τριφύλλης.

Η Γενική Συνέλευση των Μετόχων του ΔΑΑ ευχαρίστησε θερμά τον κ. Παπάζογλου για την πολύτιμη συνεισφορά του κατά τη διάρκεια της θητείας του στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της Εταιρείας Αεροδρομίου. Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε επίσης η Γενική Συνέλευση των Μετόχων στον κ. Peipers για τη συμβολή του στην Εταιρεία Αεροδρομίου από το 1996 μέχρι σήμερα, καθώς και στους κ.κ. Reinhard Kalenda, Μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας από τη σύστασή της, και Ιωάννη Σιδηρόπουλο, Μέλος του Δ.Σ. από το 2002.

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ΑΕ ενέκρινε τα πεπραγμένα, τον ισολογισμό και τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας κατά το έτος 2009. Επίσης εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος στους Μετόχους, ύψους 5,6 ευρώ ανά μετοχή.

Ο απερχόμενος πρόεδρος, κ. Παπάζογλου, έκανε την παρακάτω δήλωση: “Με τη συμπλήρωση δύο ετών, ολοκληρώθηκε σήμερα η θητεία μου ως Προέδρου της Εταιρείας Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε. Αποχωρώ από τη θέση του προέδρου έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από μια εταιρεία, η οποία λειτουργεί υποδειγματικά και αποτελεί πρότυπο επιτυχούς συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το γενικό διευθυντή της εταιρείας κ. Γιάννη Παράσχη, τη Διοίκηση και όλο το προσωπικό του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για την άριστη συνεργασία που είχαμε. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αρμόδιους υπουργούς Οικονομικών και Μεταφορών για τη συνεργασία και για τον πάντα θετικό τρόπο αντιμετώπισης της Εταιρείας Αεροδρομίου. Η σημερινή εκλογή του κ. Παπαδημητρίου στη θέση του προέδρου αποτελεί εχέγγυο για τη συνέχιση αυτής της άριστης συνεργασίας. Εύχομαι στο νέο πρόεδρο και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο κάθε επιτυχία”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024