Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΟι πρώτοι επιβάτες από Ελλάδα στο Terminal 5 του Heathrow

Οι πρώτοι επιβάτες από Ελλάδα στο Terminal 5 του Heathrow

Η πτήση ΒΑ631 της British Airways που προσγειώθηκε στις 10:55 την Πέμπτη στο Terminal 5 του Heathrow προερχόμενη από τη χώρα μας, μετέφερε τους πρώτους Έλληνες επιβάτες που αποβιβάστηκαν στο […]

Η πτήση ΒΑ631 της British Airways που προσγειώθηκε στις 10:55 την Πέμπτη στο Terminal 5 του Heathrow προερχόμενη από τη χώρα μας, μετέφερε τους πρώτους Έλληνες επιβάτες που αποβιβάστηκαν στο πιο σύγχρονο terminal<...>του κόσμου. Εορταστική ήταν όμως η ατμόσφαιρα και στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Τα στελέχη της British Airways υποδέχθηκαν τους επιβάτες, προσφέροντας σαμπάνια και ένα αναμνηστικό δώρο με το λογότυπο του «Τ5». Παράλληλα, μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια και απάντησαν σε ερωτήσεις, οι περισσότερες από τις οποίες αφορούσαν στα καταστήματα του Τerminal 5, όπου φιγουράρουν μερικές από τις πιο γνωστές μάρκες του κόσμου.

Η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδος της British Airways, δήλωσε σχετικά: «Είναι μια ιστορική μέρα για την British Airways, που αποκτά το δικό της «σπίτι» στο Heathrow. `Ανετοι χώροι, γρήγορη πρόσβαση, πολυτελή lounges και εκπληκτικά shopping facilities εγγυώνται μια τελείως διαφορετική προσέγγιση του αεροπορικού ταξιδιού, άνετη και χωρίς κανένα άγχος. Τα 70.000 τετραγωνικά μέτρα εμπορικών χώρων του Terminal 5 φιλοξενούν 144 κορυφαία καταστήματα και εστιατόρια, μεταξύ των οποίων τα Tiffany’s, Harrods, Paul Smith, Mulberry, Caviar House, ενώ ο διάσημος σεφ Gordon Ramsey λειτουργεί το πρώτο του εστιατόριο σε αεροδρόμιο. Το Terminal 5 υπήρξε όνειρο πολλών ετών και είμαστε βέβαιοι ότι η ταξιδιωτική εμπειρία θα αλλάξει ριζικά από εδώ και στο εξής. Πρόκειται για ένα μοναδικό κτίριο και οι επιβάτες μας θα απολαύσουν τους χώρους του, την άνεση και τις διευκολύνσεις που παρέχει».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024