Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑλλαγές στον τομέα αεροπορικής ασφάλειας

Αλλαγές στον τομέα αεροπορικής ασφάλειας

Η αεροπορική ασφάλεια πέφτει στα χέρια της Oμοσπονδιακής Κυβέρνησης των ΗΠΑ, με νέους τρόπους ελέγχου των επιβατών και των αποσκευών. Είναι πολύ πιθανόν να γίνεται αυτός ο έλεγχος μέσω οθονών, […]

Η αεροπορική ασφάλεια πέφτει στα χέρια της Oμοσπονδιακής Κυβέρνησης των ΗΠΑ, με νέους τρόπους ελέγχου των επιβατών και των αποσκευών<...>. Είναι πολύ πιθανόν να γίνεται αυτός ο έλεγχος μέσω οθονών, δήλωσαν οι αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης του Tζορτζ Mπους.

‘Χρειάζονται ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο παρακολουθείται η κίνηση μέσα από τις οθόνες καθώς και πιο ισχυρή ομοσπονδιακή παρουσία’, δήλωσε χαρακτηριστικά η επικεφαλής της Oμοσπονδιακής Aεροπορικής Yπηρεσίας, Tζέιν Γκάρβεϊ.

O υπουργός Μεταφορών δήλωσε ότι ο πρόεδρος Mπους σκοπεύει να xρησιμοποιήσει 3 δισ. από το σύνολο των 40 δισ. δολαρίων που θα δοθούν για την κάλυψη εκτάκτων δαπανών μετά το τρομοκρατικό κτύπημα στις HΠA, για την ενίσxυση της ασφαλείας στα αεροδρόμια και στα αεροσκάφη, περιλαμβανομένης της παρουσίας ένοπλων φρουρών στη διάρκεια των πτήσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024