Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileAmadeus: Σύστημα νέας γενιάς load control εισάγει η Qantas

Amadeus: Σύστημα νέας γενιάς load control εισάγει η Qantas

Η Qantas είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία παγκοσμίως που εφαρμόζει το νέας γενιάς σύστημα load control της Amadeus με την ονομασία Altea Departure Control – Flight, το οποίο προσφέρειαυξημένη απόδοση […]

Η Qantas είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία παγκοσμίως που εφαρμόζει το νέας γενιάς σύστημα load control της Amadeus με την ονομασία Altea Departure Control – Flight, το οποίο προσφέρει<...>αυξημένη απόδοση και ακρίβεια σε αναχωρήσεις πτήσεων και διευθύνεται από τα κέντρα load control της εταιρίας σε Σίδνευ και Μελβούρνη.

Ο Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων της Qantas κ. John Willett ανέφερε ότι το νέο σύστημα λαμβάνει δεδομένα αυτόματα από τα πληροφοριακά συστήματα του αεροδρομίου και από το τμήμα σχεδιασμού φόρτωσης, εμπορευμάτων και τροφοδότησης καυσίμων της αεροπορικής εταιρίας, εξαλείφοντας τις χειροκίνητες διαδικασίες.

“Ένα χαρακτηριστικό του Altea DC-Flight είναι η λειτουργία Autoload, που διασφαλίζει την φόρτωση αντικειμένων σε συγκεκριμένες θέσεις αυτοματοποιημένα έτσι ώστε να βελτιστοποιείται η επάρκεια καυσίμων και παράλληλα η φόρτωση και εκφόρτωση. Η νέα λύση της Amadeus περιλαμβάνει εφαρμογές με γραφική απεικόνιση, καθιστώντας τη εύκολη στη χρήση για τους ανάλογους χειριστές” κατέληξε.

Ο κ. Willett συμπλήρωσε ότι η λειτουργία του συστήματος ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα, αφού ολοκληρώθηκαν εξαντλητικές δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων των παράλληλων λειτουργιών του παλαιού και του νέου συστήματος.

“Η εντατική προετοιμασία ήταν μείζονος σημασίας καθώς το φορτίο και η ισορροπία είναι διαδικασίες που διασφαλίζουν ότι το αεροσκάφος φορτώνεται με βάση τους κανονισμούς ασφαλείας,” είπε ο κ. Mr Willett.

“Η Qantas αποδείχθηκε σημαντικός συνεργάτης στην ανάπτυξη μίας από τις πιο προηγμένες τεχνολογικές πλατφόρμες. Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα των αεροπορικών εταιριών στα αεροδρόμια είναι πως θα αυξήσουν την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα της διαδικασίας αναχώρησης πτήσεων. Η αυτοματοποίηση του Altea Departure Control – Flight, η λειτουργία παραμετροποίησης και η μία πηγή δεδομένων προσφέρουν τα παραπάνω αποτελεσματικά” δήλωσε ο κ. David Jone, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Amadeus.

Το Altea DC-Flight είναι το πρώτο τμήμα της λύσης νέας γενιάς Amadeus Altea Departure Control. Το δεύτερο τμήμα, το Altea DC – Customer Management, αποτελεί μία νέα λύση check-in, επιβίβασης και διαχείρισης αποσκευών, η οποία αναμένεται να εφαρμοστεί στην Qantas τον επόμενο χρόνο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024